Article image

U19 připravila o body dosud neporažený celek z Olomouce

V odloženém 6. kole extraligy dorostu přivítal ve středu starší dorost FA Jablonec vedoucí a dosud neporažený celek soutěže SK Sigma Olomouc a po remíze 1:1 (1:0) ho připravil o první body. Jablonec se ujal vedení po půlhodině, které udržel až do 65. minuty, kdy se podařilo soupeři skóre srovnat.

První možnost měli domácí ve 23. minutě z trestného kopu napravo od vápna, ale Bakrlík napálil míč mimo branku. Za pět minut na opačné straně střílel olomoucký Drábek z malého vápna také mimo. V 31. minutě důrazný Kostka vystihl rozehrávku hostujícího gólmana, posunul získaný míč k volného Senftovi, pro kterého nebyl problém míč napálit do branky – 1:0. V 36. minutě další pokus Bakrlíka z trestného kopu z pravé strany proletěl za zadní tyčí vedle. V 65. minutě bylo srovnáno, když Riedl obešel několik domácích hráčů a po zemi poslal míč do domácí sítě. V 72. minutě měli domácí šanci jít opět do vedení. Vopatovu ránu z dálky brankář Berka jen vyrazil a následnou dorážku Bakrlíka se štěstím odrazil na roh. Velkou šanci měli v 84. minutě i hosté. Trestný kop Riedla zprava se ve vápně odrazil k Zahradníčkovi, jehož střelu na brankové čáře odrazil Kuhn do autu. V poslední minutě střelu Filipa Sirůčka z pravé strany po zemi gólman Berka chytil.

FA Jablonec – SK Sigma Olomouc 1:1 (1:0)

Sestava FA Jablonec U19: Zábojník – Kuhn, Klucký, Novotný, Duštíra – Vopat, Hudák – Erewa (87.Svoboda), Bakrlík (76.Sirůček F.), Kostka – Senft (80.Sirůček L.)

Branka: 31.Senft

ŽK: 58.Duštíra


Author Redakce
Sdílet článek