Article image

U17 remizovala v Opavě s místním SFC 4:4

Mladší dorost U17 FA Jablonce remizoval v Opavě s místním SFC 4:4 (1:3). Jablonečtí si v prvním poločase vytvořili dvoubrankový náskok, o který pak přišli. V závěru utkání šli znovu do vedení, které bohužel znovu neudrželi.

Skóre zápasu otevřel v 19. minutě střelou pod břevno Šimek. Domácí však v další minutě srovnali Starečkem střelou po zemi k pravé tyči. Vedení na svou stranu strhl Šimek v 31. minutě svou druhou brankou a v 37. minutě na 3:1 pro Jablonec zvýšil Hušek střelou zpoza vápna. Po obrátce opavští zvýšili důraz a tlak. V 53. minutě Žižka odrazil prudkou ránu Brože. V 60. minutě domácí snížili po rychlé akci, kterou zakončil gólem Hladký. Pak nepřesně ale nebezpečně pálili domácí Halfar a Faltýn. V 70. minutě domácí zahrávali z pravé strany trestný kop, který jablonečtí jen odrazili k soupeři, jehož centr u pravé tyče využil Faltýn a bylo srovnáno. V 84. minutě Mader pálil mimo. V 87. minutě Filip Sirůček prokličkoval s míčem zprava do vápna a střelou k pravé tyči poslal Jablonec znovu do vedení. To však hosté neudrželi, protože v 89. minutě Barteska střelou z hranice vápna srovnal na konečných 4:4.

SFC Opava – FA Jablonec U17 4:4 (1:3)

Sestava FA Jablonec U17: Žižka – Kurpiewski (77.Mader), Špaček, Pastorek (65.Šimon), Domácí – Sirůček F., Velechovský, Beránek (46.Michel), Hušek (65.Lorenc) – Polonskis, Šimek (89.Antoš)

Branky: 19. a 31.Šimek, 67.Hušek, 87.Sirůček F.


Author Redakce
Sdílet článek