Article image

Vakho prodloužil v Jablonci smlouvu!

Gruzínská mašina Vakho v Jablonci prodloužil smlouvu! Záložník Vakhtang Tchanturishvili prodloužil své působení v Jablonci do roku 2027.

"Mám z toho radost. Od začátku jsem se v Jablonci cítil dobře. Cítím se tady super, kabina je výborná a všechno tady funguje. V Jablonci je i rodina spokojená, takže já z toho můžu mít jen radost. Teď na novou sezónu máme nové trenéry, změnilo se toho hodně. Teď se nám v úvodu ligy daří, takže je to super," říká po podpisu nové smlouvy ofenzivní univerzál Vakho, který nově v této sezóně nosí dres s číslem 7. "Ani jsem nemusel moc přemýšlet, jestli prodloužit nebo ne. Nebylo to těžké rozhodování," říká zkušený fotbalista, který v české lize dosud nasbíral 153 startů, ve kterých vstřelil 10 branek a přidal 15 asistencí.


Záložník s přezdívkou Vakho je odchovancem Sasco Tbilisi. V dospělém fotbale prošel celky Norchi Dinamoeli, Zestafoni, Dinamo Tbilisi nebo ukrajinským PFK Oleksandriya. Od roku 2017 působil ve slovenském Spartaku Trnava, kde pomohl v cestě za mistrovským titulem. V klubových soutěžích UEFA má na kontě celkem 17 startů v Lize mistrů a Evropské lize. V dresu Trnavy se v Evropské lize prosadil také střelecky. V dresu Gruzie si připsal také pět reprezentačních startů, naposledy odehrál 2 zápasy v Lize národů UEFA v sezóně 2018/2019.

Hodně štěstí v dalších zápasech, Vakho!


Author Redakce
Sdílet článek