Article image

I. turnus fotbalového kempu je za námi

Poslední den I. turnusu fotbalového kempu je úspěšně za námi. Jak už je zvykem, pojďme si ho ve zkratce zrekapitulovat, než nám vypukne další turnus.

Poslední páteční den byl rozdělen do tří částí. Celé dopoledne jsme věnovali fotbalové ,,olympiádě". Děti v týmech obcházely jednotlivá stanoviště (celkem jich bylo 8) a plnily jednotlivé úkoly, za které sbíraly body. Následně jsme se všichni po náročném dopoledni odměnili obědem, kterým na závěr byly borůvkové knedlíky. Sklidily velký úspěch a fronta na přidávání nebrala konce. Po obědě jsme se rozhodli trochu potrápit hlavy a opět jsme se rozdělili do týmu a zahráli si hru RISKUJ! Hráči si vybírali z různých okruhů - pravidla, fotbalové kluby, mistrovství, Liga mistrů, Messi a Ronaldo, dresy a loga. Nejvíce zapeklitou otázkou bylo, proč má Bohemians Praha ve znaku klokana, ale nakonec i na tuto otázku uhádli odpověď. Po vědomostní hře už pomalu začali přijíždět rodiče. V 15 hodin bylo zahájeno slavnostní předávání pohárů a medailí nejlepším hráčů.

Trenér gólmanů Oldřich Pařízek nejprve vybral gólmana, který za týden udělal největší pokrok - Oskar Večerník.

Dále se vyhlašovaly výsledky dopolední fotbalové ,,olympiády". Z každého týmu byli vždy vybráni tři s největším počtem bodů.

  1. Daniel Saitl, Patrik Eliáš, Matyáš Mužíček, Matyáš Filip
  2. Antonín Votrubec, Jakub Filip, Vasil Nemyrovskii, Josef Vrbata
  3. Adam Havlík, Zdenda Moc, Ondra Havrda, Lukáš Camplík

Další kategorií bylo vyhlášení soutěže ,,ronaldův test". Zde byli opět z každé skupiny vybráni 3 nejlepší hráči.

  1. Vasil Nemyrovskii, Ondra Havrda, Oskar Večerník, Erik Szeles
  2. Robin Kříž, Daniel Saitl, Mia Rasko, Tadeáš Ducháček
  3. Andreas Karadžos, Adam Havlík, Eliáš Martínek, Radim Vyhnal

Od individuálních kategorií jsme přešli k oceňování celých týmů, kdy fotbalovou ,,olympiádu" s celkovým počtem 171 bodů vyhráli PANTEŘI. Odpolední fotbalový turnaj (čtvrtek) vyhrál tým ZÁSADSKÝ KONĚ. Soutěž o nejhezčí logo, kdy spolupracoval celý tým vyhráli JIZEROHORSKÉ LEGENDY. A hru z prvního dne, kdy se ukázalo jak dobře kdo dával pozor u představování vyhráli NELČINI ŠÍLENCI.

Závěrem jsme nezapomněli ocenit naše tři statečné dívky - Nelu Kudry, Miu Rasko a Káju Křížovou.

Po vyhodnocení soutěží z celého týdne jsme se přesunuli k závěrečné části, kterou byl tradiční zápas s rodiči.

Pokud jste report dočetli až sem, tak moc děkujeme za Vaši přízeň. Doufáme, že si děti fotbalový kemp užili a příští rok se uvidíme znovu.


Author Redakce
Sdílet článek