Article image

Pojďme si zrekapitulovat třetí a čtvrtý den fotbalového kempu

Přinášíme Vám slíbenou rekapitulaci třetího a čtvrtého dne fotbalového kempu v Zásadě.

Středa (7.8.)

Ráno jsme začali ,,fotbalem ulice", kde si hráči volí vlastní pravidlo - kdo má míč, určuje co se může a co ne. Trenéři se snaží nezasahovat. Dalším bodem programu bylo předání kapitánské pásky. Máme za sebou třetí, kdy pozorně sledujeme jednotlivé hráče, jak se snaží, jak se chovají ke svým spoluhráčům, zda poslouchají a tak dále. Nejde pouze o sportovní výkony, ale o celek. Každý z trenérů ze své skupiny vybral jednoho z hráčů, který bude po zbytek kempu nosit kapitánskou pásku a inspirovat tak ostatní. Kapitánskou pásku si zasloužil(a):

Karolína Křížová, Ondra Vyhnal, Patrik Eliáš, Eduard Charvát

Ještě jednou moc gratulujeme!

Poté následovala opět tréninková jednotka, kdy součástí byl ,,ronaldův test" se zaměřením na rychlost, techniku, vedení míče a zakončení. Hráčům se měřil čas a v pátek na slavnostním ukončení vyhlásíme z každé skupiny vítěze.

Po obědě jsme měli opět domluvenou návštěvu. Tentokrát za námi zavítali hráči A tým FK Jablonec. Začali jsme besedou a zvídavými otázkami. Následně si naši svěřenci nechali podepsat kartičky (a téměř vše co měli na sobě) a mohli jsme přejít k odpolednímu tréninku, kterého se zúčastnili i naši hosté. Jako první jsme je vyzvali, aby si s námi vyzkoušeli ,,ronaldův test", na našeho Ondru Havrdu ale nestačili. Následně si kapitáni, kteří byli z FK Jablonec, vybrali své hráče a zahráli si zápas, který následně rozhodly penalty.

Věříme, že tento den si všichni užili a na tento zápas jen tak nezapomenou.

Čtvrtek (9.8.)

Čtvrtek ráno jsme si opět odtrénovali naší klasickou dvouhodinovku a poté jsme se opět vrhli na tvorbu log pro jednotlivé týmy. To nejhezčí vybereme v pátek na slavnostním vyhlášení, ale můžete se těšit opravdu na veledíla. Odpoledne si jsme se rozdělili do 8 týmů a fotbalový turnaj mohl začít. Vítězný tým bude vyhlášen v pátek na slavnostním ceremoniálu!


Author Redakce
Sdílet článek