Article image

Beseda pro permanentkáře v úterý 6. srpna

V úterý 6. srpna 2024 se od 16:30 uskuteční tradiční beseda s majiteli permanentek 2024/2025 s majitelem klubu, hlavním trenérem a kapitánem týmu. Rezervujte si své místo již dnes!

Beseda s majitelem klubu Miroslavem Peltou, hlavním trenérem A týmu Lubošem Kozlem a kapitánem Nemanjou Tekijaškim je jedním z benefitů pro majitele permanentek na sezónu 2024/2025.

A právě výhradně pro majitele permanentek je určena beseda v úterý 6. srpna od 16:30 hodin na hlavní tribuně stadionu Střelnice tradičně v sektoru A.

JE NUTNÉ REZERVOVAT SI MÍSTO

Na besedu s představiteli klubu je potřeba si rezervovat vstup. Majitelé permanentek 2024/2025 tak po kliknutí na odkaz níže jen zadají číslo své permanentky (číslo nad QR kódem) a vyberou si libovolné místo (zasedací pořádek nebude určen, jde o virtuální sektor). Následně přijde majiteli permanentky mailem vstupenka na besedu. Na každou permanentku lze rezervovat pouze jedno místo. Kapacita besedy není v tuto chvíli omezena.

REZERVUJ SI MÍSTO NA BESEDU

Proč to máme takto vyřešené? Beseda s vedením klubu a týmu je nedílnou součástí fotbalové kultury a u nás je určena výhradně permanentkářům jako forma benefitu k sezónní vstupence. Beseda není určena zástupcům sdělovacích prostředků a z besedy nebude publikován přepis a ani záznam.

AKTUALIZACE: Pokud máte jakékoliv potíže s rezervací přes náš systém, můžete se zastavit v INFOCENTRU v sobotu při utkání s Plzní, kde vám případně pomůžeme uplatnit váš nárok na účast na besedě. Pokud se na sobotní zápas nedostanete, což by nás velmi mrzelo, můžete v úterý přijít s platnou permanentkou 2024/2025 na besedu. Pokud vám dokážeme pomoct na dálku, můžete napsat mail na adresu lukas.pliva@fkjablonec.cz.

FANSHOP A OBČERSTVENÍ

Pro návštěvníky besedy bude také otevřen náš fanshop na Střelnici, bude otevřeno INFOCENTRUM, kde si budou moct permanentkáři v předstihu pořídit vstupenky na Spartu pro své kamarády a chybět nebude ani stánek s občerstvením, zejména nápoje se budou v teplém počasí hodit.

MALÉ PŘEKVAPENÍ

Pro návštěvníky besedy připravujeme také malé překvapení a tradičně budeme vyhodnocovat povedené dotazy na naše hosty. A výherci si odnesou cenu.

TĚŠÍME SE NA VÁS!


Author Redakce
Sdílet článek