Article image

Béčko v přípravě vyhrálo nad Cidlinou Nový Bydžov

V rámci přípravy na nadcházející třetiligovou sezonu odehrál náš B-tým další duel, tentokrát vítězný v poměru 4:2 na půdě Nového Bydžova.

Utkání se hrálo na krásném hřišti v Novém Bydžově. Jablonečtí do zápasu vstoupili dobře. Úvodní gól ale našim barvám nebyl uznán pro ofsajd. Do vedení tak šli v 8. minutě domácí, když po ztrátě ve středu hřiště přišel brejk, který skončil v našem vápně faulem a Cidlina šla z nařízené penalty do vedení. Ve 14. minutě se Jablonci povedlo srovnat skore po hezké akci, kdy Malý našel před brankou posilu z ligového A-týmu Puškáče a ten krásně za nohou vyrovnal na 1:1. Jen o pět minut později si Malý s Puškáčem znovu vyměnili balon, Puškáč poté nacentroval před branku soupeře na zadní tyč a Simon poslal hlavou Jablonec do vedení 1:2. Ve 33. minutě ale domácí srovnali po další zbytečné ztrátě uprostřed hřiště na poločasových 2:2.

Po změně stran už ale zlomil náš tým odpor domácích barev dvěma brankami. V 59. minutě po chybě domácího gólmana zvýšil na 2:3 Hanzlíček. Na konečných 2:4 poté upravil krásnou střelou z hranice vápna Fares Shudeiwa.

FK Nový Bydžov - FK Jablonec B 2:4 (2:2)

Branky FK Jablonec B: Puškáč, Simon, Hanzlíček, Fares Shudeiwa

Sestava FK Jablonec B: Kotlín – Karban, Křižan, Hušek, Malý – Simon, Melka, Kubát, Breda – Puškáč, Lazič

Střídající hráči: Myška, Čada, Hanzlíček, Phan, A. Malý, Delilbašič, Success, Fares Shudeiwa


Author Jan Bendl
Sdílet článek