Article image

Albert Kotlín podepsal první profesionální smlouvu!

Brankář Albert Kotlín má za sebou přelomový moment ve své kariéře. Podepsal první profesionální kontrakt!

Brankář Albert Kotlín, který v září oslaví 19. narozeniny, přišel do Jablonce z Meteoru Praha v roce 2023 a už má za sebou dvě přípravy s ligovým týmem. Talentovaný brankář, jenž v letní přípravě zasáhl do dvou zápasů pod vedením trenéra Luboše Kozla, podepsal v Jablonci svou první profesionální smlouvu.

"Podepsat první profi smlouvu je pro mě obrovská čest a motivace. Jsem nesmírně rád, že jsem takovou šanci dostal. Jsem přesvědčený, že mě tohle posune dál v kariéře a dodá ještě více motivace pro můj další rozvoj. Věřím taky, že mi to obrovsky pomůže, abych si splnil své sny a cíle. Teď už vlastně půl roku naplno trénuji s áčkem Jablonce a hrozně si to užívám. Sbírám cenné zkušenosti, které se mi budou v budoucnu hodit," říká po podpisu smlouvy Albert Kotlín.

V minulé sezóně naskočil 7 zápasů B týmu v ČFL a pomohl dorostu U19 k postupu do celostátní ligy dorostu. Momentálně trénuje pod dohledem trenéra brankářů Marka Čecha po boku zkušených brankářů Jana Hanuše, Viléma Fendricha a nově také slovinského brankáře Klemena Mihelaka.



Author Redakce
Sdílet článek