Article image

Brankář Klemen Mihelak novou posilou Jablonce!

Dvaadvacetiletý slovinský brankář Klemen Mihelak se stává novou posilou FK Jablonec! Na severu Čech podepsal smlouvu do 2027!

Klemen Mihelak do Jablonce přestupuje ze slovinského klubu NŠ Mura. Dvaadvacetiletý brankář, bývalý mládežnický reprezentant Slovinska, se těší na českou ligu. "Je to poprvé, co přestupuji ze Slovinska do zahraničí. Budu se muset seznámit s novým realizačním týmem a hráči, ale doufám, že to půjde rychle. Budu se snažit týmu co nejvíc pomoct," říká Klemen Mihelak, který bude v Jablonci nosit dres s číslem 99.


Klemen Mihelak v pondělí podepsal smlouvu v Jablonci, ale bedlivě již sledoval z tribuny zápas proti Mladé Boleslavi. "Zápas se mi líbil. Česká liga je lepší než ve Slovinsku, patří k lepším v Evropě," líčí své dojmy Mihelak, který při možnosti přestoupit do Jablonce neváhal s rozhodováním. "Nebylo to vůbec složité. Prakticky hned jsem řekl ano. Chci se posunout do lepší ligy, abych se mohl stále zlepšovat a odvádět to nejlepší na hřišti, co dokážu," říká Klemen Mihelak.

Klemen Mihelak působil v mládeži NK Domžale, během své kariéry hostoval v NK Rudar Velenje a poslední dvě sezóny chytal stabilně jako jednička v NŠ Mura. Nyní se mládežnický reprezentant Slovinska přesouvá do Jablonce.


Profil Klemena Mihelaka

Narozen: 31. 12. 2001

Post: brankář

Noha: levá

Výška: 189 cm

Váha: 85 kg




Author Redakce
Sdílet článek