Article image

Rezerva v prvním testu porazila Motorlet 3:1

Po náročné hrubé přípravě odehráli hráči jablonecké rezervy první přípravné utkání na hřišti Zbuzan porazili Motorlet Praha 3:1.

V začátku zápasu byla na našich hráčích vidět nerozehranost i nervozita. Tempo utkání ale bylo i přes velké teplo a dusno na dobré úrovni. Jablonečtí šli do vedení po půlhodině hry po rychlém, dlouhém a hlavně přesném výkopu brankáře Kotlína, který vyslal do útoku nabíhajícího Bredu, ten se hezky uvolnil a jeho střelu doklepával do prázdné branky Simom Omon, nová jablonecké posila z České Lípy.

Do druhého poločasu oba týmy prostřídali, ale na hře naší rezervy to nebylo příliš znát. Druhou branku se našim barvám povedlo vstřelit zásluhou Dalibora Laziče, po krásné přihrávce Vítka Phana, který je sice věkem ještě dorostenek, ale v kádru naší rezervy je na zkoušce.

Motorlet poté sice snížil po jedné z mála našich chyb, ale konečné slovo měli opět Jablonečtí. Na konečných 1:3 pro Jablonec upravil Vošahlík z penalty, která byla nařízena po faulu na dalšího testovaného mladíka Nigerijce Emmanuela.

Jablonečtí předvedli v zápase hodně pěkných akcí. Bylo vidět, že hráči mají chuť si po delší době zahrát. Chyb a nepřesností se v prvním přípravném duelu samozřejmě nevyvarovali. Hráči dostali od trenérů po zápase volno na neděli a pondělí a od úterý se budou připravovat na středeční přípravné utkání v Břízkách, v kterém od 18 hodin změří síly v Břízkách s Pěnčínem.

FK Motorlet Praha – FK Jablonec B 1:3 (0:1)

Branky: Babeshko - Omon, Lazič, Vošahlík

Sestava FK Jablonec B: Kotlín - Malý E., Vošahlík, Karban, Černák - Breda, Hudák, Simon - Delilbakič, Kubát
Střídali: Malý A., Čada, Udržal, Emmanuel, Lazić, Phan, Reiner


Author Jan Bendl
Sdílet článek