Article image

POJĎ NA LIGU! Chystáme i fanzonu pro děti

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Mladá Boleslav
2:0
Chance Liga, 1. kolo so 20. 7. 2024, 14:30
Reportáž

V sobotu 20. července vypukne na Střelnici nový ročník nejvyšší fotbalové soutěže, který od sezóny 2024/2025 nese název Chance Liga. V prvním zápase hostíme Mladou Boleslav a chystáme i doprovodný program pro děti!

UŽ MÁŠ SVOU PERMICI?

Prodej permanentek stále pokračuje a v pátek 19. července JE POSLEDNÍ MOŽNOST využít blokaci místa z minulé sezóny. Od 20. července jdou zbylá místa do volného prodeje, takže pokud chcete permici obnovit, máte nejvyšší čas! Nákupem permanentky můžete ušetřit hodně peněz, tak rozhodně neváhejte. A zároveň si zajistíte jisté místo na stadionu také na TOP zápasy. Brzy nás čeká souboj s Plzní a v 5. kole přijede mistrovská Sparta.

KUP SI PERMICI

FANZONA PRO DĚTI I V POLOČASE!

Na sobotní utkání proti Mladé Boleslavi připravujeme také doprovodný program a fanzonu u hlavního vstupu stadionu Střelnice. Těšit se můžete na fotbalšipky, nafukovací atrakce, sovičku Jizerku a další. Nově bude v této sezóně fanzona také v poločasové přestávce!

VSTUPENKA V PŘEDPRODEJI = LEPŠÍ CENA!

Ať už si z jakéhokoliv důvodu nechcete pořizovat permanentku, ale budete využívat jednorázové vstupenky, můžete ušetřit také. Pokud využijete online předprodej, můžete ušetřit 50 Kč u základního vstupného a 25 Kč u zlevněných vstupenek. V den zápasu je pak cena jak v online prodeji, tak na pokladně, za standardní cenu dle kategorie zápasu.

NAKUPUJ VSTUPENKY



Author Redakce
Sdílet článek