Article image

Do Jablonce přichází Brazilec Dudu Nardini!

Na post defenzivního záložníka přichází šestadvacetiletý Brazilec Eduardo "Dudu" Nardini. V Jablonci nad Nisou podepsal dvouletou smlouvu.

Záložník Eduardo Nardini, který si říká Dudu, naposledy v Evropě působil v kyperském Othellos Athienou, kde se potkal také s Adrianem Slávikem. Teď se stává hráčem Jablonce. „Chtěl bych moc poděkovat Jablonci za příležitost tady být. Jsem moc šťastný, že budu hrát první ligu ve středu Evropy,“ říká Nardini, který bude nosit v Jablonci dres s číslem 8. Číslo 8 nosil na severu Čech také další Brazilec Daniel Silva Rossi, kterého si fanoušci Jablonce velmi dobře pamatují.

Nejen Adrian Slávik, ale i další lidé z fotbalového prostředí, poskytli Nardinimu dostatek informací o české lize a fotbalovém Jablonci. „Mám od Adriana dobré informace. I další lidé mě informovali. O to víc jsem nadšený, že jsem tady,“ říká nová posila Jablonce.

Dudu je Brazilec, ale má také italský pas, jeho nejsilnější pozice je defenzivní záložník. 185 centimetrů vysoký fotbalista hraje levou nohou a má velmi dobré čtení hry a nebojí se překvapivých řešení do finální fáze. Je připraven na svůj debut v dresu Jablonce a chce být pro tým co nejvíce prospěšný. „Mám velkou motivaci a nemůžu se dočkat ligového zápasu. Udělám maximum pro to, abych pomohl Jablonci splnit své cíle a vrátit se opět mezi nejlepší týmy v lize. Já osobně budu rád, když fotbalově porostu ve své kariéře,“ říká Dudu Nardini, který si dnes již zatrénoval v novém týmu s novými spoluhráči.

Hodně štěstí v Jablonci, Dudu!


Author Redakce
Sdílet článek