Article image

Pozápasový trénink a příprava na poslední zápas

Ve čtvrtek měli hráči na programu pozápasový trénink a odpoledne pak byl prostor na mimofotbalové týmové aktivity.

Trenéři na pozápasovém tréninku rozdělili hráče do několika skupin podle minutáže, kterou měli v uktání proti NK Osijek, aby se dorovnala herní a kondiční zátěž. Hráči, co odehráli celý nebo větší část zápasu, byli pod dohledem kondičním trenérů při regeneračním tréninku. Zbytek hráčů měl intenzivnější trénink s míčem, zakončením a hrou, aby se dostali do většího zatížení.

Matěj Polidar, příležitostný fotograf našich tréninků, si po dokončení své části tréninkové jednotky vzal foťák a nafotil pro vás trénink. Obsáhlou fotogalerii najdete pod článkem. Klobouk dolů, Poli.

Odpoledne připravili trenéři připravili mimofotbalovou aktivitu, kdy jsme společně vystoupali pod nedaleký vrchol Cima della Capra, kde byla připravena společná večeře a prověřili jsme znalosti a posílili týmovou spolupráci ve znalostním kvízu. Hráči a část realizačního týmu byli rozlosováni do šesti skupin a v pětikolové bitvě s 25 otázkami se hledal vítězný tým.

V pátek se celý tým připravuje na sobotní utkání proti Wacker Innsbruck, které odehrajeme od 16:00 v našem městečku Vals. Pokud bude k dispozici přímý přenos, budeme opět sdílet odkaz na vysílání.

Author Redakce
Sdílet článek