Article image

Sebastian Nebyla je definitivně hráčem Jablonce!

Na zimním soustředění to začalo, na letním soustředění to pokračuje! Sebastian Nebyla se definitivně stává hráčem FK Jablonec!

Slovenský reprezentační záložník Sebastian Nebyla se po hostování stává kmenovým hráčem FK Jablonec. Klub uplatnil opci a kapitán slovenské reprezentace U21 tak přestupuje z chorvatského klubu NK Istra do Jablonce.

"Ten půlrok, co jsem působil v Jablonci na hostování, vnímám velmi pozitivně. Jsem rád, že jsem odehrál hodně minut, podařilo se mi vstřelit i gól a přidal jsem nějaké asistence. V nové sezóně bych si přál, abychom se jako klub a tým posouvali nahoru a zlepšovali se. Naše ambice jsou o hodně výš než byla minulá sezóna. Takže na tom chceme všichni pracovat," říká po přestupu do Jablonce Sebastian Nebyla. "Děkuji vedení klubu, majitelovi a trenérům, že mi dali šanci, abych mohl pokračovat v Jablonci," dodává Nebyla, který si během hostování v Jablonci připsal 11 startů v české lize.

Sebastian Nebyla dosud v kariéře prošel také mládeží West Hamu United a při hostování v Jablonci si přál, aby vše vyšlo dobře a podařil se mu přestup do Jablonce. "Přál jsem si to. Za ten půlrok jsem si oblíbil kluky v kabině, liga je velmi kvalitní, takže je to pro mě jedině plus, že jsem mohl zůstat v Jablonci. V české lize působím poprvé a těším se na nový ročník. Jak jsem říkal, věřím, že bude úspěšnější než ta minulá," říká Sebastian Nebyla.

Jsme rádi, že tě tady máme, Sebi! Hodně štěstí!


Author Redakce
Sdílet článek