Article image

U14 úspěšně zvládla barážový dvojzápas o českou ligu žáku

U14 úspěšně zvládla barážový dvojzápas o českou ligu žáku. Report z obou utkání vám přináší šéftrenér žáků Jan Kozderka.

SC Xaverov Horní Počernice - FA Jablonec 1:2 (0:1)

,,V Xaverově nás přivítala opravdu bouřlivá atmosféra. Vstup do utkání se nám vydařil, dostali jsme domácí pod tlak a hned ve 3. minutě šli do vedení 0:1 po brance Špidlena. Do desáté minuty jsme mohli vstřelit ještě minimálně 2 branky. Domácí se postupně osmělili a nám se nedařila mezihra. Ve 48. minutě jsme šli do vedení po brance Pastorka. V 73. minutě jsme obdrželi branku po špatné domluvě z centrovaného míče. Do domácí odvety si z horké půdy Xaverova vezeme výhru 1:2."

Sestava: Víšek - Bízek (54. Halama), Redaj, Hadidi, Volek (78. Lesco) - Hušek, Štěpař (63. Smrček), Špidlen - Eliáš (54. Vobořil), Novák (74. Bajzík), Pastorek (68. Petrů)

FA Jablonec - SC Xaverov Horní Počernice 7:1 (4:1)

,,Vstup do baráže na domácí půdě se nám vydařil. Hned v 1. minutě jsme se dostali do vedení po brance Eliáše. V 5. minutě jsme zaspali rozehru standardní situace a Xaverov srovnal na 1:1. Do 20 minuty byla naše hra nervózní a nepřesná. V 22. minutě nás druhou brankou uklidnil opět Eliáš a v 33. minutě jsme šli do vedení 3:1 po brance Nováka. Ještě do poločasu přidal další pojistku Pastorek. Po brankách v 61. a 64. minutě zkompletoval hattrick Novák. O závěrečnou branku baráže se postaral přesným lobem Vobořil. Obě barážová utkání byla náročná. Na Xaverově připravili domácí opravdu bouřlivou atmosféru. Naši hráči si nakonec s náročnou situací barážových utkání dokázali poradit a v domácím prostředí s podporou našich rodičů a fanoušků přidali druhé vítězství. Celkovým skóre z obou utkání 9:2 si kluci zaslouženě řekli o setrvání v nejvyšší žákovské soutěži."

Sestava: Víšek - Halama (46. Bízek), Redaj (53. Petrů), Hadidi, Volek - Hušek (65. Lesco), Štěpař (53. Vobořil), Špidlen - Eliáš, Novák (65. Ivasechko), Pastorek (61. Bajzík)


Author Redakce
Sdílet článek