Article image

Fotbalisté Jablonce míří na herní soustředění

Svěřenci trenéra Luboš Kozla ve čtvrtek ráno odcestovali na herní soustředění do Itálie. Jako tradičně v posledních letech míříme do městečka Vals v regionu Gitschberg-Jochtal. V plánu jsou tři přípravné zápasy.

Od 27. června do 7. července se budou fotbalisté FK Jablonec připravovat v alpském prostředí a odehrají tři přípravné zápasy. Ve známém prostředí u našeho partnera máme k dispozici vše, co je potřeba pro kvalitní herní přípravu před startem nového soutěžního ročníku.

S týmem odcestovali dosud všechny nové tváře v týmu - Michal Beran, David Puškáč (mají podepsané smlouvy), Matěj Polidar a Jan Fortelný (forma jejich působení ze Sparty se řeší) a Martin Cedidla (dotahuje se jeho přestup ze Zlína). Bohužel ze zdravotních důvodů nepojede s týmem Matouš Krulich, který se bude léčit v České republice pod odborným dohledem. V nominaci schází také Kryštof Karban z B týmu.

V posledním zápase absentovali Miloš Kratochvíl, Jan Chramosta, Adrián Slávik, Michal Černák a zmiňovaný Jan Fortelný. Nikdo z nich ve výpravě neschází a postupně se zapojí do přípravy s týmem.

Na herním soustředění nás čekají tři zápasy. Nejprve Universitatea Craiova, NK Osijek a Wacker Innsbruck. Generálku pak odehrajeme proti B týmu Sparty doma na Střelnici v sobotu 13. července.

Jakmile budeme na místě, ozveme se vám na našich sociálních sítích. A nezapomeňte, že permice jsou stále v prodeji a můžeme prozradit, že nás velmi těší zájem o permanentky v prvních dnech prodeje. Je to pro nás závazek do další práce.


Author Redakce
Sdílet článek