Article image

Online prodej permanentek byl zahájen!

V pondělí 24. června byl zahájen prodej permanentek na sezónu 2024/2025! Vše můžete vyřídit pohodlně z mobilu nebo doma u počítače.

Sezónní permanentky jsou ve třech cenových hladinách: standardní, zlevněná a děti + studenti.

Pro sezónu 2024/2025 ještě zvýhodňujeme pokračující majitele permanentek, kteří si budou permici obnovovat. Od dalšího ročníku pak bude sleva záviset na získaných bodech za návštěvy stadionu Střelnice.Jsme rádi a vážíme si toho, že si permice kupujete, ale zároveň chceme fanoušky motivovat k tomu, aby na zápasy chodili a místo nezůstávalo prázdné. Myšlenka je jednoduchá - čím víc budete chodit na Střelnici, tím víc se ušetří při nákupu permice.

Zlevněná: ženy, důchodci (věk 65+) a držitelé průkazu ZTP.

Děti + studenti: děti do 15 let a studenti s potvrzením o studiu nebo platným průkazem ISIC.

Pokud budou fanoušci chtít plastovou kartičku s permanentkou, bude jim účtován manipulační poplatek 100 Kč.

KDY SE ZAČNOU PERMANENTKY PRODÁVAT?

Start prodeje permanentek je 24. června 2024!

V prodeji jsou permanentky online, ale také na INFOCENTRU Střelnice (u hlavního vstupu na stadion) každý všední den od 9:00 do 15:00.

NOVINKY PRO SEZÓNU 2024/2025!

Jednou z největších novinek je změna ticketingové společnosti. Po dlouhých letech s Ticketstreamem budeme nově využívat služeb společnosti Deep vision a dceřiné společnosti Enigoo, jejichž služby využívá řada dalších ligových klubů. A jelikož se budeme více zaměřovat na prodej permanentek, vstupenek, VIP vstupenek a parkovaček přes internet, budeme mít také vlastní mobilní aplikaci, kterou budete moct používat nejen jako aktuální zdroj informací z klubu, ale také jako úložiště permanentek. I přes tyto radikální změny jsme se rozhodli výrazně neměnit ceny permanentek a vstupenek. Naopak se budeme snažit co nejvíce zvýhodňovat fanoušky, kteří budou pravidelně chodit na zápasy a aktivně využívat věrnostní program v mobilní aplikaci či klientském portálu enigoo One ID.

PODPOŘÍME STUDENTY!

Na tribuně potřebujeme mladou krev. Bez nové generace fanoušků se nám nebude rozšiřovat základna pravidelných návštěvníků. A právě proto, jsme se pro sezónu 2024/2025 rozhodli, že všem studentům, kteří se prokáží platným průkazem ISIC nebo potvrzením o studiu, dáme možnost získat sezónní permanentku za 800 Kč! Cena 800 Kč na sezónu tak neplatí jen pro děti do 15 let, ale nově také pro všechny studenty!

BEZ KARTIČKY UŠETŘÍŠ STOVKU!

Jak jsme psali v úvodu, budeme se více zaměřovat na online prostředí a mobilní aplikaci. A proto chceme minimalizovat počet plastových karet, které budeme vydávat. Primárně budou PERMANENTKY 2024/2025 v mobilní aplikaci a elektronické podobě. Pokud bude fanoušek chtít plastovou kartičku, bude možnost ji získat za manipulační poplatek 100 Kč. Ať už při nákupu na Střelnici, tak při nákupu online přes Enigoo s tím, že si ve formuláři vyberete, že chcete za 100 Kč plastovou kartičku.

NOVÉ ZNAČENÍ SEKTORŮ A MÍST NA STADIONU

Se změnou ticketingové společnosti jsme rozhodli také změnit značení sektorů a sedaček na Střelnici. Původní značení sektorů a sedaček na Střelnici bylo místy nepřehledné a zejména pro návštěvníky z jiných měst bylo složitější najít správná místa na stadionu. Nově budou sektory označeny vzestupně v následujícím pořadí:

HLAVNÍ TRIBUNA: A, B, VIP, C, D a VLAJKONOŠI DOMÁCÍ.

TRIBUNA JIH: E, F, G, H a VLAJKONOŠI HOSTÉ

TRIBUNA ZÁPAD: I, J, K, L a M

Nebude tak tedy již docházet k omylům, že se na každé tribuně nachází stejně označený sektor. Podobně na tom bude značení sedaček, které budou značeny v každém sektoru od řady 1 v pořadí sedaček 1 až XX. Lidé tak nebudou muset hledat sedačky s čísly ve stovkách. Je nám jasné, že tato změna nebude pro začátek snadná, ale abychom ulehčili život majitelům permanentek ze sezóny 2023/2024, budou jejich stávající místa blokována na stejném místě, jen s novým označením. Nebudete tak muset hledat v plánku své místo dle nového značení, ale s jeho identifikací vám pomůžeme přímo v prodejní aplikaci.


Author Redakce
Sdílet článek