Article image

Jdeme na to! Začíná příprava na hřišti a v terénu

Po pondělních kondičních testech se na Střelnici poprvé v letní přípravě sešel tým s novými trenéry. Kádr doznal některých změn a budou také další.

Jak jsme dnes již avizovali, Tomáš Hübschman již nebude v Jablonci působit v roli hráče. Kabina tak přichází o výraznou osobnost a lídra, ale budeme se moct opřít o Tomášovu bohatou kariéru a jeho zkušenosti na jiné pozici v klubu.

V Jablonci po konci smlouvy nebude pokračovat také David Houska. Po konci hostování odešel Filip Souček. Aktuálně také jednáme o odchodu Matěje Náprstka, který by se rád vydal jiným směrem. David Nykrín s Tomášem Kubínem jsou momentálně na zkoušce v druholigovém Varnsdorfu. Smlouva končí také Miloši Kratochvílovi, se kterým jednáme o pokračování jeho působení v Jablonci.

Dnes jsme v týmu také přivítali staronovou tvář Adriána Slávika, který se vrátil z hostování. Úplným nováčkem je útočník David Puškáč, který rozšíří naše ofenzivní řady. Přípravu s námi zahájili také Sparťani Matěj Polidar a Jan Fortelný, o formě jejich působení v Jablonci se jedná. Z B týmu přichází do přípravy mladíci Velich, Karban a Kotlín. Z dorostu pak šikovný Melka.

O pár dní později se připojí k týmu reprezentanti Dominik Hollý, Sebastian Nebyla a Benny Kanakimana, kteří si plnili povinnosti s národními týmy. U Sebastiana Nebyly máme jednu důležitou novinku! Uplatnili jsme opci a stal se tak naším hráčem!

Na startu přípravy mají rekonvalescenci útočník Jan Chramosta a záložník Michal Černák, kteří se budou připravovat zatím individuálně a věříme, že se brzy zapojí do přípravy s týmem.

Aktuálně jednáme také o příchodu dalších hráčů, což dnes potvrdil trenér na tiskové konferenci. Přepis tiskovky zveřejníme v průběhu dne.


Author Redakce
Sdílet článek