Article image

U19 zakončila soutěžní sezónu výhrou

Jablonecký starší dorost zakončil doma soutěžní sezónu výhrou nad SK Motorlet Praha 3:2 (3:0). Jablonec si v prvním poločase vytvořil tříbrankový náskok, který v pohodě kontroloval až do závěru zápasu, kdy se ho hostům podařilo dvěma brankami zdramatizovat

V 12. minutě Vopatova si rána zpoza vápna cestu do sítě ještě nenašla. Proletěla těsně nad. V 20. minutě unikl Gaši levou stranou a z úhlu střelou po zemi namířil míč do levé tyče a sítě – 1:0. V 31. minutě prošel Vopat přes tři soupeře až do vápna a polovysokou střelou zvýšil skóre na 2:0. Třetí branku měl na hlavě Špringl po trestném kopu Kubína, ale minul. V 39. minutě po důsledném napadání rozehrávky soupeřů zakombinoval Malý s Kubínem a kombinaci zakončil Kubín gólem. Zápas pak pokračoval celkem v poklidu až do 82. minuty, kdy po chybě v zadních řadách přeletěl míč z kopačky Štěrby Bureše a bylo sníženo. Za tři minuty po akci hostů levou stranou se míč dostal před branku ke Štěrbovi a náskok domácích se smrskl na jediný gól. Jablonečtí pak už hostům další možnost ke skórování neumožnili.

FA Jablonec – SK Motorlet Praha 3:2 (3:0)

Sestava: Bureš – Špringl, Svatý M., Bjaček, Svatý K. (54.Matoušek) – Melka (46.Novotný) – Čada, Vopat (72.Koňák), Kubín (79.Nguyen), Gaši – Malý (72.Sirůček)

Branky: 20.Gaši, 31.Vopat, 39.Kubín


Author Redakce
Sdílet článek