Article image

U17 kvůli neproměněným šancím prohrála s Plzní

Mladší dorost U17 FA Jablonce prohrál s Viktorií Plzeň B zbytečně vysoko 1:5 (0:1). Jednak díky vlastním chybám a jednak neproměňováním i vyložených šancí.

V 8. minutě Sirůček sám pronikl zprava do vápna, ale domácí brankář mu ránu vyrazil. Plzeň v 10. minutě zakombinovala a střela Hubáčka proletěla nad. V další minutě Jodasův rohový kop z levé strany Velechovský hlavou namířil jen do zadní tyče. Ve 14. minutě pronikl domácí Lexa až k pravé brankové čáře, odkud našel na přední tyči Škorpila, který napálil míč prudce do sítě. Ve 21. minutě Kostka vysunul doleva Velechovského, který zatáhl a poslal mu míč zpět do vápna, ale Kostka, ač sám před gólmanem, neuspěl. Ve 27. minutě Kostka poslal centr zprava do vápna, kde Velechovský pálil hlavou jen do brankáře. Vzápětí Kostka ze špatné rozehrávky gólmana získal míč, ale šanci nevyužil. V 30. minutě zahrozili domácí, když po rohu zprava Matys hlavou poslal míč těsně vedle. Ve 46. minutě Sirůček pronikl za obranu, ale úspěšnější byl opět gólman Hasman. V 50. minutě prakticky shodná akce jako při prvním gólu. Lexa zatáhl k pravé brankové čáře, poslal míč do vápna, kde volný Hubáček dal na 2:0 pro domácí. V 52. minutě napálil Kostka hlavou míč z trestného kopu do břevna. V 64. minutě na hranici vápna chyboval Hnyk, míč získal soupeř a zakončoval jeho spoluhráč Vukovič. V 66. minutě po střetu Hnyka se soupeřem před vápnem nařízený trestný kop pak Hnyk Šotovi lapil. V 70. minutě důrazný Vukovič se dostal přes jablonecké zadáky až před branku – 4:0. V 72. minutě pronikl Velechovský před branku, kde jeho ránu po zemi srazil gólman na roh. Z něho odražený míč zleva poslal Kostka obloukem do pravé tyče a do sítě – 4:1. V 84. minutě po nedorozumění Vrabce a Hnyka se míče zmocnil Holba a pohodlně zvýšil na 5:1 pro domácí.

VIKTORIA Plzeň B – FA Jablonec U17 5:1 (1:0)

Sestava U17: Hnyk – Ondráček, Mejsnar, Vrabec – Sirůček F., Hanč, Jodas, Hataš (60.Kuhn), Růta (60.Rejnart) – Velechovský, Kostka

Branka: 72.Kostka



Author Redakce
Sdílet článek