Article image

Doprovodný program na zápase se Zlínem

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Zlín
1:0
FORTUNA:LIGA skupina o záchranu, 5. kolo so 25. 5. 2024, 18:00
Reportáž

Také v sobotu na Střelnici nebude před výkopem utkání se Zlínem chybět fanzona! Navíc mají děti na zápas tradičně vstup zdarma.

V sobotu hrajeme na Střelnici poslední utkání sezóny 2023/2024! A opět jsme pro fanoušky připravili doprovodný program. Děti mají na zápas vstup zdarma, dětí z naší akademie dělají na zápase v sektoru A na hlavní tribuně DĚTSKÝ KOTEL a připravena bude od 17:00 také oblíbená fanzona! A k našim mládežníkům se mohou samozřejmě přidat také další děti, které zápas navštíví!

Posezónní akce ve fanshopu!

Se závěrem sezóny 2023/2024 přichází také tradiční akce ve fanshopu! Již od utkání se Zlínem bude veškerý sortiment v prodeji se slevou 25%! A tato akce potrvá také v následujícím týdnu po konci sezóny na e-shopu fanshop.fkjablonec.cz!

Fanzona u hlavního vstupu

V sobotu se mohou děti a dospělí těšit na zábavný doprovodný program před výkopem zápasu se Zlínem. Fanoušci, co mají permanentky nebo vstupenky na tribunu B, mohou přijít také do fanzony! Stačí si načíst vstupenku nebo permanentku u hlavního vstupu a následně se po ukončení doprovodného programu vrátit zpět na B tribunu. S ohledem na určité limity našeho stadionu je tato cesta zpět možná pouze po schodišti směrem ke Kauflandu a následně přejit doleva na tribunu B.

U hlavního vstupu stadionu Střelnice bude připravena fanzona, kde najdete oblíbené atrakce a soutěže! Na co se můžete v sobotu od 17:00 u hlavního vstupu stadionu Střelnice těšit?

  • fotbal šipky se soutěží
  • autogramiáda hráčů A týmu
  • hudba a moderátor
  • skákací hrad
  • velká nafukovací skluzavka
  • malování na obličej

FOTBAL ŠIPKY

NAFUKOVACÍ ATRAKCE PRO DĚTI

AUTOGRAMIÁDA HRÁČŮ

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA OBČERSTVENÍ U FANZÓNY

Organizované skupiny mládežníků

Pro kluby mládeže z našeho regionu nabízíme možnost společného sledování zápasu na Střelnici. Pokud mají organizované skupiny týmů mládeže s trenéry zájem navštívit FORTUNA:LIGU na Střelnici, stačí nám dát vědět a domluvit se. Rádi vás na Střelnici přivítáme! V případě zájmu pište co nejdříve mail na oddělení ticketingu na adresu lukas.pliva@fkjablonec.cz.

PARKOVÁNÍ

Ulice Vrkoslavická bude v den zápasu uzavřena, nebude tedy možné parkovat nad stadionem Střelnice směrem na Vrkoslavice. K parkování doporučujeme využít parkoviště u Kauflandu a následně vyjít pěšky k příslušné pokladně nebo vstupu.


Author Redakce
Sdílet článek