Article image

U17 neudržela dvoubrankové vedení a remizovala s Ústím 2:2

Mladší dorost FA Jablonec neudržel v souboji s FK Ústí nad Labem dvoubrankové vedení z prvního poločasu a remizoval s ním 2:2 (2:0). Třetí branku mohl Jablonec ve druhé půli přidat z pokutového kopu, ale zabránilo tomu břevno.

Z mírné převahy ústeckých z úvodu zápasu se jablonečtí vymanili a dvěma brankami Kostky ve 23. a 34. minutě šli do vedení. Ve druhém poločase přišly na obou stranách šance ke skórování. V 54. minutě střela Velechovského proletěla těsně nad břevnem. V 61. minutě Plíšek zneškodnil prudkou střelu Mareše a v 67. minutě Minaříkova rána skončila vedle levé tyče mimo. V 77. minutě našel ústecký přetažený míč z levé strany za zadní tyčí spoluhráče, který posunul míč před domácí branku, kde ho Adámek namířil do sítě. V 81. minutě po faulu na pronikajícího Kostku se k penaltě postavil Růta, ale ten napálil míč jen do břevna. V 83. minutě poslal Růta zleva míč před branku, kde ale Velechovský šanci nevyužil. V 86. minutě soupeři trefili břevno a jablonečtí si s odraženým míčem nedokázali poradit, čehož využil Hůrka a zblízka hlavou skóre zápasu srovnal.

FA Jablonec U17 – FK Ústí nad Labem 2:2 (2:0)

Sestava FA Jablonec U17: Plíšek – Ondráček, Mejsnar, Vrabec – Kaněra, Sirůček F. (55.Pošmourný), Jodas, Kuhn (71.Hanč), Růta (83.Hataš) – Velechovský, Kostka

Branky: 23. a 34.Kostka

ŽK: 17.Kaněra, 88.Velechovský


Author Redakce
Sdílet článek