Article image

U19 vstřelila soupeři z Ústí 6 gólů a zvítězila 6:3

V dalším domácím utkání porazil starší dorost FA Jablonec soupeře FK Ústí nad Labem 6:3 po poločase 3:1. Jablonec šel brzy do tříbrankového vedení a hosté kontrovali prvním gólem až v závěru poločasu. Po obrátce domácí opět odskočili na tři branky, ale Ústí prakticky vzápětí uspělo a v dalších minutách se tato situace opakovala, Jablonec dal gól, soupeř hned také. Ale poslední slovo pak už měli jen jablonečtí.

V první minutě Krulichova rána zprava proletěla těsně za zadní tyč. V 8. minutě po faulu na Malého přišel pokutový kop, který Krulich bezpečně proměnil. Ve 13. minutě se k odraženému míči dostal Gaši – 2:0. V 16. minutě uspěl po centru z levé strany prudkou ranou Krulich k levé tyči branky hostů. Ve 24. minutě Kubínova střela proletěla vedle branky a ve 29. minutě musel gólman Maxa vytěsnit z pod břevna dělovku Vopata. V 38. minutě prakticky z první akce ústeckých vsítil gól Bouša. V 58. minutě vstřelil čtvrtou branku Malý, aby za dvě minuty gólově odpověděl podruhé Bouša. V 62. minutě byl ve vápně sražen pronikající Gaši a následující penaltu proměnil opět Krulich. Třetí branka do domácí sítě padla za tři minuty z rychlého brejku, který úspěšně zakončil svou třetí brankou Bouša. V 70. minutě ránu z trestného kopu Krulicha gólman jen vrazil a dorážku Gašiho srazil na roh. V 78. minutě další trestný kop tentokrát Gašiho od pravého rohu vápna odrazila zeď. V pořadí třetí trestný kop v 81. minutě namířil Werani do levého růžku, ale brankář Maxa míč odrazil. V 88. minutě Krulich vyslal doprava Čadu, který zatáhl a našel ve vápně přesně Malého, který tak uzavřel účet zápasu na 6:3.

FA Jablonec – FK Ústí nad Labem 6:3 (3:1)

Sestava U19: Kotlín – Melka, Matoušek, Bjaček, Werani – Vopat (88.Svatý M.), Kubín – Čada, Malý (90.Sirůček), Krulich, Gaši

Branky: 8. z pen., 16. a 62. z pen. Krulich, 58. a 88.Malý, 13.Gaši

ŽK: 41.Krulich


Author Redakce
Sdílet článek