Article image

U17 nestačila na soupeře Bohemians Praha

Mladší dorost FA Jablonce U17 nestačil na soupeře CU Bohemians Praha a prohrál s ním 1:3 (0:3). Po prohraném poločase se domácí herně zlepšili a přišly i šance, při jejichž proměnění by zápas mohl být velmi zdramatizován.

V 5. minutě po rohu z pravé strany Vrabcova hlava mířila mimo. V 16. minutě ránu hostujícího Bryndzy z trestného kopu jablonečtí odrazili. V 19. minutě se stejný hráč ocitl sám před domácí brankou, ale naštěstí ji minul. Ve 23. minutě prošel Krivosheev od levé postranní čáry přes tři soupeře až do vápna a k levé tyči poslal míč do sítě – 0:1. Ve 30. minutě napálil Müller po rohu míč z voleje těsně mimo. Ve 41. minutě z hranice vápna míč Brnydzy i s blokem soupeře proletěl obloukem přes Plíška do branky – 0:2. Ve 45. minutě Plíšek vyrazil prudkou střelu soupeře, ale na dorážku Hrubeše už nestačil – 0:3. Po obrátce se hra srovnala a přišly jablonecké šance jít do kontaktu. V 62. minutě poprvé unikl Kostka, ale namířil jen do gólmana. V další minutě podruhé unikl Kostka, který ještě nahrál zprava na střed nabíhajícímu Velechovskému, jenž z výhodné pozice branku netrefil. V 70. minutě Kuhn pronikl zleva do vápna, kde našel ještě Kostku, jehož střela šla mimo. V 72. minutě Kostka z pravé strany přihrál Kuhnovi, který míč ještě posunul doleva Velechovskému a ten namířil po zemi k zadní tyči – 1:3. V 76. mohl zvýšit náskok hostí hlavou Kryts, ale Plíšek byl proti. V 80. minutě pálili hosté do břevna, dorážku Plíšek vyrazil a další dorážku odrazil Vrabec do bezpečí.

FA Jablonec U17 – CU Bohemians Praha 1:3 (0:3)

Sestava FA Jablonec U17: Plíšek – Ondráček, Mejsnar (23.Kuhn), Vrabec – Hanč (63.Hataš) – Rejnart (63.Kaněra), Jodas, Pošmourný (63.Sirůček F.), Růta – Velechovský, Kostka

Branka: 72.Velechovský

ŽK: 87.Ondráček


Author Redakce
Sdílet článek