Article image

U17 zaslouženě zvítězila v Praze nad Admirou 4:1!

Mladší dorost FA Jablonec zaslouženě zvítězil v Praze nad Admirou 4:1 (1:0). Po vyhraném poločase o výsledku rozhodli jablonečtí třemi brankami v rozpětí pěti minut v poločase druhém. Hatrikem s prosadil Kostka, který byl i u čtvrté branky, kdy po faulu na něho z trestného kopu skóroval Jodas.

Ve 20. minutě poslal Velechovský centr z pravé strany do vápna, kde Kostka neměl problém usměrnit míč poprvé do domácí sítě. V 61. minutě Kostka vyšel vítězně ze souboje s protihráčem, pronikl do vápna, a i s tečí brankáře umístil míč k pravé tyči domácí branky. Za dvě minuty prakticky shodná situace: Kostka opět vítězně ze souboje se soupeřem, únik a tentokrát míč namířil po zemi k levé tyči – 0:3. V 66. minutě Kostkův unik zastavil soupeř faulem a Jodas pak z trestného kopu po zemi podél zdi umístil míč k levé tyči počtvrté do domácí branky. Čestný úspěch domácích padl v 84. minutě z kopačky Graciho, jehož míč díky nerovnosti terénu přeletěl ruce gólmana Hnyka.

FA Jablonec U17 - FK Admira Praha 4:1 (1:0)

Sestava: Hnyk – Ondráček, Mejsnar, Hataš (36.Kaněra) – Sirůček F. (74.Pošmourný), Jodas, Vrabec, Kuhn, Růta – Kostka, Velechovský (82.Hanč)

Branky: 20., 61. a 63.Kostka, 66.Jodas


Author Redakce
Sdílet článek