Article image

Penalta v nastavení rozhodla o výhře U17!

Dorost U17 FA Jablonec zvítězil ve čtvrtek nad SK Dynamo České Budějovice B 1:0 (0:0), když o výsledku zápasu rozhodla až penalta v nastaveném čase.

V prvním poločase předváděli jablonečtí lepší hru, z které plynuly i šance k zakončení, ale góly z nich nepadaly. I hosté měli své možnosti, ty jejich dvě jim ale zneškodnil gólman Hnyk. Přesto mohli domácí jít těsně před půlí do vedení, kdyby Velechovský neposlal míč z výhodné pozice těsně nad branku. Ve druhém poločase se obraz hry změnil ve prospěch hostů. Ve 48. minutě jejich střela domácí branku jen těsně přeletěla. V 51. minutě Hnyk zmařil únik Bicana, ve 71. minutě to samé učinil Kubátovi a 78. minutě pak chytil ránu Divokého. V nastaveném čase byl před brankou hostů sražen Jodas a následného pokutového kopu se ujal Růta, který ho bezpečně proměnil. Tři body tak zůstaly doma.

FA Jablonec U17 - SK Dynamo české Budějovice 1:0 (0:0)

Sestava FA Jablonec U17: Hnyk – Ondráček, Mejsnar, Růta – Sirůček F., Jodas, Hanč, Rejnart (82.Pošmourný), Kostka – Velechovský, Qualizza (58.Hušek (90.+2.Kurpiewski))

Branka: 90+1.Růta


Author Redakce
Sdílet článek