Article image

Děti mají na Baník v neděli vstup zdarma!

V neděli 7. dubna nás čeká další domácí zápas, tentokrát proti Baníku Ostrava. Zápas startuje v 15:00!

Na utkání proti Baníku Ostrava jsme připravili akci pro naše mladší fanoušky. V našem ceníku mají děti do 140 cm poloviční vstupné na zápasy, ale na nedělní duel s Baníkem MAJÍ DĚTI VSTUP ZDARMA! To samozřejmě platí také pro fanoušky Baníku, kteří přicestují na nedělní zápas.

VSTUPENKY ONLINE

Fanoušci Baníku Ostrava

Základní vstupné na utkání je 200 Kč. Vstupenky jsou v prodeji online v síti Ticketstream a budou samozřejmě v prodeji také v den zápasu. Pro příznivce Baníku Ostrava je vyhrazen sektor VH - VLAJKONOŠI HOSTÉ na tribuně C - JIH. Prosíme tedy o nákup vstupenek do tohoto vyhrazeného sektoru. Připravili jsme pro vás posílené občerstvení, abychom dokázali obsloužit fanoušky v co nejkratším čase.

Jak všichni víme, sociální zařízení u sektoru hostů není dobré a omlouváme se za aktuální stav. Nicméně i to bude na utkání posíleno. Pevně věříme, že v dohledné době se podaří dotáhnout projekt města na pevné sociální zázemí.

Organizované skupiny mládežníků

Pro kluby mládeže z našeho regionu nabízíme možnost společného sledování zápasu na Střelnici. Pokud mají organizované skupiny týmů mládeže s trenéry zájem navštívit FORTUNA:LIGU na Střelnici, stačí nám dát vědět a domluvit se. Rádi vás na Střelnici přivítáme! V případě zájmu pište co nejdříve mail na oddělení ticketingu na adresu lukas.pliva@fkjablonec.cz.


Author Redakce
Sdílet článek