Article image

Béčko prohrálo těsně v Kolíně

Team logo Team logo
SK Sparta Kolín FK Jablonec
1:0
FORTUNA ČFL B, 20. kolo so 30. 3. 2024, 10:30
Reportáž

Třetí jarní porážku v řadě utrpěli fotbalisté jablonecké rezervy v pátek na půdě Sparty Kolín. O třech bodech pro domácí rozhodl jedinou brankou po změně stran domácí Šnajdr.

Do zápasu v Kolíně nastoupili Jablonečtí v pozměněné sestavě. Většina zapasu se odehrávala ve středu hřiště a to bez větších šancí na obou stranách. I proto se odcházelo do kabin za bezbrankového stavu.

Také druhé dějství mělo podobný proběh. Bohužel Jablonečtí nakonec udělali o jednu chybu více než soupeř a to je stálo alespoň cenný bod za remízu. Fatální chybu totiž udělal v 63. minutě náš brankář Kotlín, toho okamžitě využil domácí Šnajdr a vystřelil domácím tři body.

Vomáčkovým svěřencům po celé utkání dobře fungovala defenzíva, ale směrem dopředu toho moc nepředvedli.

Jablonecká rezerva prohrála poslední tři zápasy ČFL. Ve všech zápasech tým trápila hlavně hra na polovině soupeře. Hráči dostali přes Velikonoce volno, opět se sejdou v úterý a začnou se připravovat na utkání v Mladé Boleslavi.

SK Sparta Kolín – FK Jablonec B 1:0 (0:0)

Branky: 63. Šnajdr

Sestava FK Jablonec B: Kotlín - Hušek, Vošahlík, Diviš – Nykrín (86. Werani), Ritter (81. Melka), Svoboda, Breda, E. Malý – Kubát (68. Kubín), Hanzlíček (A. Malý)


Author Jan Bendl
Sdílet článek