Article image

B tým doma přivítá rezervu Pardubic!

Náš třetiligový B tým se poprvé představí na domácím hřišti v jarní části FORTUNA ČFL B. Do Jablonce přijede FK Pardubice B.

V sobotu 9. března čeká naše béčko první jarní domácí zápas v ČFL. Od 10:00 se rozehraje utkání FK Jablonec B - FK Pardubice B na UMT Mozartova ve Mšeně.

Naše rezerva v úvodním jarním kole zavítala do Ústí nad Labem, kde se v dramatickém duelu pod umělým osvětlením zrodila remíza 1:1. O naší branku se postaral Jakub Gaši, když v 54. minutě otevřel skóre zápasu. Již to vypadalo, že bychom mohli brát tři body, ale v 81. minutě za domácí vyrovnal střídající Dao na konečných 1:1.

Stejný výsledek uhrál doma také B tým Pardubic. 14. tým tabulky přivítal třetí tým tabulky FK Baník Most - Souš. Hosté šli do vedení ve 24. minutě zásluhou Jacoboviciho, krátce před koncem prvního poločasu ale dokázal dostat míč do sítě domácí Pandula a bylo vyrovnáno na 1:1. Ve druhém dějství se již skóre neměnilo.

Souboj 6. FK Jablonec B a 14. FK Pardubice B startuje v sobotu 9. 3. od 10:00 (pozor, hraje se o 15 minut dříve než obvykle) na UMT Mozartova.


Author Redakce
Sdílet článek