Article image

FK Jablonec vítá mezi hlavními partnery společnost 24:LIVE

Portfolio partnerů FK Jablonec se od jarní části rozrostlo o silného hráče na poli sportovních statistik, výsledků a unikátních zápasových vizualizací, globální livescore portál 24:LIVE.

Již od utkání prvního jarního kola proti Slavii Praha mohli fanoušci vidět logo 24:LIVE na dresech našeho týmu. Branding našeho nového hlavního partnera je také na stadionu Střelnice a připravujeme pro fanoušky také zajímavé společné soutěže.

„Jsme rádi, že jsme mohli spojit náš klub se silným partnerem a rozšířit tak portfolio hlavních partnerů o silnou a ambiciózní společnost. Spojení FK Jablonec a 24:LIVE nám dává podporu finanční stability a fanouškům nabízí možnost poznat blíže globální livescore portál s jeho benefity pro milovníky sportu,“ říká za FK Jablonec předseda představenstva klubu Petr Flodrman.­

www.24live.cz

„Spojení s tradičním prvoligovým fotbalovým klubem, jakým FK Jablonec je, vnímáme jako prestižní partnerství potvrzující naši ambici stát se známou značkou v českém sportovním prostředí a možnost více se představit tuzemským sportovním fanouškům,“ komentuje vzájemné spojení Radim Kubeček, marketingový manažer společnosti 24:LIVE.

Společnost 24:LIVE je globální livescore portál přinášející výsledky, detailní statistiky, videa, zajímavosti, živé zápasy, unikátní zápasové vizualizace a mnoho dalšího z více než 28 sportů po celém světě v přehledném uživatelském prostředí. Online služba nabízí více než 9.000 soutěží, 40.000 zápasů měsíčně a 30.000 live zápasů měsíčně. Společnost též poskytuje datový servis sázkovým kancelářím operujících na mezinárodních trzích.

„Každé nové spojení se silným partnerem je pro klub velmi důležitým krokem ke stabilitě. Navíc společnost funguje ve sportovním prostředí, takže k sobě máme velmi blízko a ukázat to budeme chtít také našim fanouškům, pro které připravujeme různé společné aktivace, například soutěž o VIP vstupenky na Střelnici,“ nastiňuje budoucí plány a možnosti mluvčí klubu Martin Bergman.

Author Tisková zpráva
Sdílet článek