Article image

Generálka staršího dorostu byla úspěšná!

Generálka staršího dorostu U19 FA Jablonec se vydařila. V sobotu sehrál poslední přípravné utkání před zahájením jarní části soutěže s celkem FK Ústí nad Labem a porazil ho 4:2 (2:0)

FA Jablonec U19 – FK Ústí nad Labem 4:2 (2:0)

První poločas proběhl prakticky v režii jabloneckých. Do vedení šli už ve 4. minutě z pokutového kopu po faulu na Malého a proměnil ho Marek Svatý. Ve 20. minutě skóroval Malý, když vyšel vítězně ze souboje s brankářem hostů a poslal míč do prázdné branky. V 51. minutě ústečtí snížili po průniku levou stranou a po přihrávce nekrytému hráči do vápna, pro kterého nebyl problém umístit míč do sítě. Jablonec zareagoval hned v další minutě rychlou akcí, na jejímž konci Čada zvýšil na 3:1. V 58. minutě byl ve vápně sražen pronikající Novotný a nařízenou penaltu Kubín bezpečně proměnil. Hostům se podařilo ještě jednou skórovat, a to v 63. minutě umístěnou střelou z vápna po předchozím centru z pravé strany.

Sestava FA Jablonec U19: Bureš – Špringl, Svatý M., Bjaček, Svatý K. - Novotný – Čada, Kubín, Vopat, Matoušek – Malý Střídali: Sirůček, Finnimore, Horňáček, Klucký Branky FA Jablonec U19: 4.M.Svatý z pen., 20.Malý, 52.Čada, 58.Kubín z pen.


Author Redakce
Sdílet článek