Article image

Dominik Hollý přestupuje z Trenčína do Jablonce!

Dvacetiletý slovenský reprezentační záložník Dominik Hollý se v poslední den přestupů stává hráčem Jablonce! Na severu Čech podepsal víceletý kontrakt.

Dominik Hollý, střední ofenzivní záložník, je odchovancem AS Trenčín, kde také naposledy působil v první lize. Nyní se přesouvá na sever Čech, když v Jablonci podepsal víceletý kontrakt. A trenérům bude k dispozici již na sobotní derby v Liberci!

"Jsem rád, že Jablonec projevil zájem. Vždy jsem si chtěl zkusit českou ligu, sice mi je Trenčína trochu líto, ale to je fotbal. Chci vyzkoušet něco nového a moc se na to těším," říká Dominik Hollý, který bude nosit v Jablonci číslo 26 jako dříve jeho krajan Ivan Schranz.

Z Trenčína se mu neodchází snadno, ale jeho motivace uspět v české lize je velká. "Je to těžké a je mi smutno hlavně za spoluhráče a trenéry. Je to nová výzva," popisuje slovenský reprezentant Hollý.

Teď v sobotu čeká Jablonec již 62. ligové derby proti Slovanu Liberec. A na vyšperkovaný duel je již připravený i náš nový hráč Dominik Hollý. "Jsem stoprocentně připravený na zápas. I kdybych nastoupil na pět nebo deset minut, jsem připravený dát ze sebe maximum. Navíc je to derby, takže o to větší je chuť vyhrát tento zápas," neskrývá ambice nový hráč Jablonce, který se pro další rozvoj své profesionální kariéry vybral právě náš klub.

Hodně štěstí, Dominiku! Ať se ti v Jablonci daří!

Dominik Hollý

Datum narození: 11. 11. 2003
Národnost: Slovensko
Post: střední záložník
Výška: 183 cm
Váha: 79 kg


Author Redakce
Sdílet článek