Article image

Přípravné utkání U19 skončilo kladným výsledkem pro Jablonec

Starší dorost U19 FA Jablonec si ve středu pozval do Mšena k dalšímu přípravnému utkání účastníka krajského přeboru FK Sedmihorky. Za hustého sněžení jablonecký dorost soupeře přehrál 6:2.

FA Jablonec U19 – FK Sedmihorky 6:2 (2:1)

Jablonečtí šli do vedení ve 12. minutě gólem Čady, který z pravé strany umístil míč k zadní brance po skvělé přihrávce Marka Svatého. Hostům se podařilo srovnat ve 30. minutě vlastním gólem Marka Svatého, který si srazil centr soupeře do sítě. Ale vzápětí Jablonec skóroval podruhé, když Malý využil chyby gólmana, získal míč a poslal ho do prázdné branky. Po obrátce v 52. minutě přidal třetí branku Sirůček, když využil přesnou přihrávku z levé strany. Za šest minut byl úspěšný Koňák, na jehož střelu zpoza vápna přesně k levé tyči neměl brankář šanci. V 69. minutě Bjaček zblízka usměrnil míč do branky hostů z rohového kopu Koňáka z pravé strany. Sedmihorkám se podařilo z jedné z mála akcí ve druhé půli skórovat v 73. minutě střelou k pravé tyči. Výsledek zápasu pečetil v 89. minutě svou druhou brankou Čada.

Sestava FA Jablonec U19: Bureš (46.Vorel) – Špringl, Svatý M., Bjaček, Svatý K. - Nguyen – Čada, Voldán, Koňák, Matoušek – Malý

Střídali: Horňáček, Finnimore, Sirůček

Branky FA Jablonec U19: 12. a 89. Čada, 31. Malý, 52. Sirůček, 58. Koňák, 69. Bjaček


Author Redakce
Sdílet článek