Article image

Poděkování organizátorům zimního soustředění

Zimní herní soustředění jsme po několika letech v Portugalsku a následně Španělsku uspořádali v Turecku v oblíbené fotbalové destinaci Antalya.

Významný podíl na uspořádání herního kempu v Turecku má společnost Capelli Sport, která je naším dodavatelem sportovního vybavení a oblečení. Přímo na místě v Turecku byl s námi Halil Özcelik, Business Development Manager ve společnosti Capelli Sport, který je s naším klubem spojený od začátku naší vzájemné spolupráce. Pomáhal nám na místě organizačně řídit herní kemp a byl v úzkém spojení s agenturou, která nám zajišťovala soustředění a přípravné zápasy. Za to patří nejen Halilovi, ale celé společnosti Capelli Sport velké díky, že nám pomohli v rámci silného partnerství uspořádat nadstandardní herní kemp.

Na fotografii zleva trenéra Radoslav Látal, Halil Özcelik z Capelli Sport, Miroslav Pelta a kapitán týmu Tomáš Hübschman.

Poděkování patří také vedení a personálu hotelu Titanic Mardan Palace, kde měl náš tým zázemí na herním soustředění. Mohli jsme se tak spolehnout na kvalitní ubytování, výborné podmínky pro regeneraci a posilovnu, kvalitní stravování a vlastní fotbalové zázemí na nejvyšší úrovni. Děkujeme za vstřícný přístup a pohostinnost při našem premiérovém pobytu v tomto hotelu.


Author Redakce
Sdílet článek