Article image

Dorosty zahájily přípravu!

Dorosty FA Jablonec zahájily v pondělí 15. ledna přípravu na jarní část svých soutěží. Po trénincích a testech se v sobotu vypravily k prvním přípravným utkáním do Jičína, kde se střetly s týmy RMSK Cidlina a v obou zápasech uspěly.

RMSK Cidlina – FA Jablonec U19 0:2 (0:1)

Zápas byl vcelku vyrovnaný s více možnostmi na jablonecké straně. Gólově se jablonečtí prosadili v 38. minutě brankou Hanuše, který využil přihrávky Koňáka z levé strany. Druhá branka padla v 69. minutě z pokutového kopu po faulu na Samodeyka. Penaltu bezpečně proměnil Voldán.

Sestava FA Jablonec U19: Bureš (46.Špis) – Špringl, Svatý M., Voldán, Svatý K. - Matoušek – Čada, Vopat. Koňák, Duštíra – Hanuš

Střídali: Klucký, Holý, Horňáček, Samodeyko, Svoboda, Sirůček L.

Branky FA Jablonce U19: 38.Hanuš, 69.Voldán z pen.

RMSK Cidlina – FA Jablonec U17 0:3 (0:1)

Mladší dorost zvítězil jednoznačně a výsledek mohl být i výraznější, když dvě střely, namísto do sítě, mířily jen do břevna. Autorem všech branek byl Velechovský. První vsítil v 36. minutě, když se nejlépe zorientoval v závaru před brankou po rohovém kopu zprava. Druhá branka padla hned v úvodu druhé půle třetí hned v další minutě.

Sestava FA Jablonec U17: Hnyk (46.Plíšek) – Ondráček, Velechovský, Růta – Sirůček F., Jodas, Hanč, Kaněra, Kostka – Vrabec, Rejnart

Střídali: Hataš, Kurpiewski, Čumpelík

Branky FA Jablonec U17: 36., 46., 47. Velechovský


Author Redakce
Sdílet článek