Article image

Jablonec odlétá na herní soustředění

Fotbalisté Jablonce míří po úvodní části zimní přípravy na herní soustředění. Oproti posledním rokům se tým vydává do Turecka, kde ho čekají tři přípravné zápasy.

První část zimní přípravy strávil FK Jablonec v domácím prostředí a tréninky byly zaměřeny kromě tradiční práce na hřišti také na nabírání kondice v terénu a posilovně. Během úvodní fáze přípravy odehrál Jablonec čtyři přípravné zápasy se soupeři různých výkonnostních kategorií - FK Varnsdorf, KS Karkonosze Jelenia Góra, FK Viktoria Žižkov a FK Velké Hamry.

Na závěr zimní přípravy cestuje tým na herní soustředění do Turecka. Po několika letech ve Španělsku přichází změna a chybět na soustředění nebudou také přípravné zápasy. První zápas odehrajeme proti Íránskému Gol Gohar FC 26. ledna 2024 od 15:00 českého času. Druhé přípravné utkání nás čeká proti srbskému FK Novi Pazar a hrát se bude 30. ledna 2024. Čas výkopu bude upřesněn. Poslední přípravné utkání odehrajeme den před odletem domů 3. února 2024 proti ukrajinskému NK Veres Rivne.

Náš tým se bude na start jarní části FORTUNA:LIGY připravovat v turecké Antalyi. Hotel a tréninkové centrum nabízí vše, co potřebujeme pro kvalitní přípravu na druhou část ligové a pohárové sezóny.

Kádr pro soustředění v Turecku

Brankáři: Fendrich Vilém, Hanuš Jan, Kotlín Albert

Obránci: Hurtado Haiderson, Karban Kryštof, Martinec Jakub, Polidar Matěj, Souček Daniel, Štěpánek David, Tekijaški Nemanja.

Záložníci: Alegue Alexis, Černák Michal, Gaši Jakub, Houska David, Hübschman Tomáš, Kratochvíl Miloš, Pleštil Dominik, Souček Filip, Tchanturishvili Vakhtang.

Útočníci: Drchal Václav, Chramosta Jan, Kanakimana Benny, Krulich Matouš, Náprstek Matěj, Velich Oliver.




Author Redakce
Sdílet článek