Article image

Liberecký kraj pomáhá s organizací ligových zápasů!

Fotbalový Kub Jablonec získal v roce 2023 účelovou dotaci v programu Podpora elitních sportovních subjektů reprezentujících Liberecký kraj.

Pro poskytnutí účelové dotace v rámci projektu "Podpora elitních sportovních subjektů reprezentujících Liberecký kraj" jsme zažádali pro pokrytí nákladů spojených s organizováním domácích fotbalových zápasů na Stadionu Střelnice. Jmenovitě nám dotace pomohla financovat v roce 2023 úhrady odměn ligových rozhodčích, zajištění pořadatelské služby na zápasech, platby za plyn a v neposlední řadě část nájmu Stadionu Střelnice pro domácí zápasy.

„Organizování ligových zápasů s sebou nese stále vyšší náklady a jsme moc rádi, že Liberecký kraj vypsal takový program, který profesionálním klubům v Libereckém kraji pomůže s úhradami, aby kluby mohly stále nabízet služby fanouškům na vysoké úrovni. Je na místě také poděkovat zastupitelům Libereckého kraje za schválení programu pro náš klub, čímž nám kraj výrazně pomohl v této ekonomicky náročné době,“ říká za FK Jablonec tiskový mluvčí klubu Martin Bergman.

Finanční prostředky z rozpočtu poskytovatele (Liberecký kraj) a vlastní podíl příjemce (FK Jablonec) na celkových výdajích projektu budou použity výhradně na způsobilé výdaje v souladu s dosažením účelu projektu.


Author Redakce
Sdílet článek