Article image

Fotbalisté Jablonce ve čtvrtek zahájili zimní přípravu

Ve čtvrtek 4. ledna vstoupili do zimní přípravy fotbalisté FK Jablonec s rekordním počtem odchovanců v kádru. První část přípravy bude v domácích podmínkách, pak nás čeká odlet na herní soustředění v Turecku.

Před odletem na herní soustředění budou hráči trénovat převážně v Jablonci. Kromě tréninků na hřišti čeká na hráče hodně práce na kondiční stránce také v posilovně a terénu.

První přípravné utkání odehrajeme ve středu 10. ledna od 11 hodin proti FK Varnsdorf a hrát se bude u našeho soupeře. Další zápas je pak na programu v sobotu 13. ledna od 12:00 v Polsku proti KS Karkonosze Jelenia Góra. Ve středu 17. 1. pak utkání s Viktorií Žižkov od 11:00 na UMT Satalice. Poslední přípravné utkání před herním soustředěním odehrajeme v sobotu 20. ledna od 12:00 v Desné proti Velkým Hamrům.

Na herní soustředění se tým vydá 24. ledna a po několika letech jsme se rozhodli pro změnu místa herního kempu a vydáme se do Turecka do Antalye. Tam by měl náš tým odehrát tři zápasy a 4. února se vracíme zpět do Jablonce nad Nisou.

Prvních změn doznal také kádr Jablonce pro zimní přípravu. Z B týmu nás doplní záložníci Jakub Gaši, Tomáš Kubín a Adam Ritter, brankář Albert Kotlín, obránce Kryštof Karban a útočník Oliver Velich. Tito hráči tak výrazně rozšíří počet odchovanců v našem týmu. V novém roce mají o několik dnů delší dovolenou Alegue, Jovović, Hurtado a Tekijaški, kteří se připojí k týmu později. Ikaunieks a Schön zahájí zimní přípravu s B týmem. Obránce Adrián Slávik se taktéž nezapojil do startu přípravy a jedná se o jeho hostování na Kypru.

Kádr pro start zimní přípravy

Brankáři: Fendrich Vilém, Hanuš Jan, Kotlín Albert, Myška Vojtěch.

Obránci: Hurtado Haiderson, Karban Kryštof, Martinec Jakub, Nykrín David, Polidar Matěj, Souček Daniel, Štěpánek David, Tekijaški Nemanja.

Záložníci: Alegue Alexis, Černák Michal, Gaši Jakub, Houska David, Hübschman Tomáš, Jovović Vladimir, Kratochvíl Miloš, Kubín Tomáš, Pleštil Dominik, Ritter Adam, Souček Filip, Tchanturishvili Vakhtang.

Útočníci: Drchal Václav, Chramosta Jan, Krulich Matouš, Náprstek Matěj, Velich Oliver.


Author Redakce
Sdílet článek