Article image

Mladší dorost Jablonce se s podzimní částí soutěže rozloučil porážkou

Mladší dorost Jablonce se s podzimní částí soutěže rozloučil porážkou od FK Příbram 1:3 (1:2). Jablonec se sice v prvním poločase dostal do vedení, ale soupeř v jeho závěru skóre otočil, aby po hodině hry náskok ještě navýšil.

První šanci měli ve 20. minutě hosté, když volný Kareš centr z rohu hlavou poslal nad branku. Ve 22. minutě unikl pravou stranou Kostka a jeho střelu gólman srazil na roh. Vzápětí na druhé straně unikl Kareš a jeho ránu Hnyk odrazil. Hnyk pak zneškodnil ránu soupeře po rozehraném trestném kopu. V 25. minutě dal Velechovský vedoucí branku domácích, když zblízka využil přihrávku Kostky z pravé strany. V 29. minutě se Hnyk vyznamenal zákrokem před uniklým Pavlíkem. Ve 42. minutě ale už kapituloval, když po několikerém odražení střel soupeřů už nestačil na Sadílkovu a bylo srovnáno. Už v nastaveném čase první půle přišel příbramský roh zprava, který využil Sedláček ke vstřelení druhého gólu do domácí sítě. V 60. minutě Jablonec dostal třetí branku z kopačky Kareše, když vyběhnutý Hnyk míč odrazil, ale bohužel ho získal soupeř, jehož míč před branku do sítě usměrnil právě Kareš. V 85. minutě Pošmourného střela šla mimo branku. V 88. minutě Plíšek zabránil čtvrtému gólu, když odrazil nohou střelu uniklého Kareše.

FA Jablonec U17 - FK Příbram 1:3 (1:2)

Sestava FA Jablonec U17: Hnyk (68.Plíšek) - Ondráček, Vrabec, Hanč, Růta - Kostka, Qualizza, Jodas (64.Kaněra), Kuhn (64.Pošmourný) - Velechovský, Rejnart (64.Hataš)

Branka FA Jablonec U17: 25.Velechovský


Author Redakce
Sdílet článek