Article image

Béčko prohrálo v Zápech, přesto přezimuje šesté

Team logo Team logo
SK Zápy FK Jablonec
2:0
FORTUNA ČFL B, 15. kolo ne 12. 11. 2023, 14:00
Reportáž

Tečku za podzimní částí třetiligové soutěže udělali jablonečtí fotbalisté porážkou 2:0 na půdě Záp, které hrají na samém čele ČFL.

Přitom jablonecký celek nevstoupil na hřiště favorita vůbec špatně. Jenže jak už bývá u našeho celku na podzim zvykem, po hrubé chybě jsme inkasovali už v páté minutě zásluhou domácího Matějky. Zbytečná branka srazila náš tým, naše hra jakoby se zasekla a domácí fotbalisté toho využili v navýšení svého vedení ve 22. minutě na 2:0.

V druhém poločase se našim hráčům nedala upřít snaha, ale zápas se jim už nepovedlo zdramatizovat kontaktní brankou. Domácí si výhru 2:0 v klidu pohlídali.

I přes porážku, ale panuje s podzimní částí ČFL v jabloneckém týmu spokojenost. Náš celek přezimuje na pěkné šesté příčce. Trenérům Vomáčkovi a Justovi se podařilo začlenit do týmu další mladé hráče. Trenérský štáb si na podzim pochvaloval i přístup hráčů v tréninku. Zimní přípravu začne Vomáčkův kádr znovu 8. ledna nového roku v domácích podmínkách.

SK Zápy – FK Jablonec B 2:0 (2:0)

Branky: 5. Matějka, 22. Woitek

Sestava FK Jablonec B: Kotlín – Diviš (72. Kubát), Vošahlík, Hušek, Karban – Gaši (76. Konda), Kubín, Ritter (32. Malý) Breda (76. Werani) - Velich, Nykrín


Author Jan Bendl
Sdílet článek