Article image

Béčko doma remizovalo s FK Přepeře

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Přepeře
1:1
FORTUNA ČFL B, 14. kolo so 4. 11. 2023, 10:15
Reportáž

V utkání 14. kola ČFL přivítal náš B tým v Břízkách nedalekého soupeře FK Přepeře. V třetiligovém derby, kdy na straně soupeře bylo množství bývalých hráčů Jablonce, šli hosté v prvním poločase do vedení. Po změně stran vyrovnal na konečných 1:1 Oliver Velich.

Postavení obou týmů v tabulce nebylo v utkání znát a hrál se od začátku dobrý fotbal. Vlivem pátečních dešťů bylo hřiště v Břízkách podmáčené, ale i tak byl trávník na zápas dobře připravený. Oba celky se s tím vyrovnaly dobře a zejména hosté byli v prvním poločase nebezpeční. Příležitosti Jablonce totiž končily na pozorné obraně soupeře nebo nebylo zakončení přesné. Hosté dobře kombinovali, byli dříve u odražených míčů dostali se v 19. minutě do vedení. Odražený míč poslal do sítě bývalý hráč Jablonce Ondřej Rozkovec - 0:1.

Jablonec po inkasování gólu zvýšil aktivitu a snažil se o brzké vyrovnání. Do poločasu se stav nezměnil.

Po změně stran byl Jablonec aktivní a pomohla tomu nejspíš i důrazná domluva trenéra Vomáčky směrem k hráčům, kteří v prvním poločase nepodali dobrý výkon. Jablonec byl více v pohybu, důraznější a zaslouženě přišlo vyrovnání v 60. minutě, kdy se také z dorážky prosadil Oliver Velich - 1:1.

FK Jablonec B - FK Přepeře 1:1 (0:1)

Branky: 60: Velich - 19. Rozkovec.

Jablonec: Reiner - Diviš, Vošahlík, Hušek, Karban - Gaši (90. Werani), Kubín, Ritter, Slávik (57. Malý) - Velich, Kubát (46. Breda).


Author Redakce
Sdílet článek