Article image

B tým doma zdolal rezervu Teplic

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Teplice
1:0
FORTUNA ČFL B, 12. kolo so 21. 10. 2023, 10:15
Reportáž

Ve 12. kole FORTUNA ČFL přivítal v Břízkách náš B tým FK Teplice B. O osudu utkání rozhodla jedna branka, kterou vstřelil z penalty Jan Vošahlík.

V utkání s Teplicemi B jsme chtěli potvrdit dobré výsledky v domácím prostředí. Od začátku bylo jasné, ze nám Teplice nedají nic zadarmo. Mají v týmu mladé, technicky vybavené a jak bývá zvykem u B týmu, i fyzicky připravené borce. Prvních 20 minut byli hosté aktivnější, našim hráčům se nedařilo dostat do zápasu. Hra se pak vyrovnala, nebyla úplně oku lahodící, byla plna osobních soubojů. Jablonci vázla kombinace, protože se málo dostávali do hry Ritter s Kubínem, hoste jim nedávali žádný prostor.

Ve 34. minutě se na nás usmálo štěstí, kdy hostující hráč zcela zbytečně ve vápně srazil Kubína a Vošahlík nás s přehledem poslal z penalty do vedeni 1:0. Poločas se již dohrál převážně ve středu hřiště.

V poločase trenéři Vomáčka a Just nabádali své svěřence, aby stále podstupovali souboje, vyhrávali odražené míče, včas dostupovali a hlavně zodpovědně bránili. A to se Jablonci podařilo. Stopeři Vošahlík s Huškem vše odskákali a za podpory celého týmu nepustili hostující hráče do žádné gólové šance. Hosté odehráli dobré utkání, bohužel pro ně vše rozhodla jedna chyba, po které jsme dostali výhodu pokutového kopu.

Ve 13. kole zajíždí Jablonec do Velvary, kde se utkání odehraje v sobotu 28. října od 14:30.

FK Jablonec B - FK Teplice B 1:0 (1:0)

Branka: 34. Vošahlík (z pen.)

Jablonec B: Reiner - Diviš, Vošahlík, Hušek, Karban - Gaši (81. Malý), Kubín, Ritter, Slávik (61. Nykrín) - Breda (81. Kubát), Velich (90. Konda).

Foto: FK Teplice


Author Redakce
Sdílet článek