Article image

Mladší dorost podlehl FC Táborsku 0:2

Mladší dorost FA Jablonec U17 podlehl v neděli týmu FC Táborsko 0:2 (0:1). Vývoj zápasu ovlivnil gól domácích do šatny a kdyby jablonečtí proměnili své vyložené šance, nemuseli by odjíždět domů bez bodů.

Ve 22. minutě trestný kop Růty z levé strany namířil Velechovský hlavou vedle levé tyče. Ve 24. minutě Qualizzova střela z předvápna přeletěla břevno domácí branky. Na druhé straně nemířil přesně i domácí Lupač, který branku také minul. V 39. minutě Kášekovu ránu Plíšek odrazil. Ve 44. minutě trestný kop domácích usměrnili domácí na branku hostů, kde sice Plíšek míč odrazil, ale jen k volnému Hamrovi, který míč dorazil do sítě. Po obrátce jablonečtí vyvinuli tlak na domácí branku a ve 49. minutě musel na brankové čáře za gólmana zaskočit spoluhráč a míč odrazit. Bohužel zaváhání jabloneckých znamenalo v 53. minutě druhou branku v jejich síti, když Janda střelou po zemi zleva k zadní tyči poslal míč do sítě. V 63. minutě šel do brejku Kostka a vyslal ještě dopředu Velechovského, který sám před gólmanem neuspěl, když ten mu střelu stačil odrazit. V 85. minutě pronikl Hataš zleva do vápna, přihrál nabíhajícímu Velechovskému, který však na míč nedosáhl.

FC Táborsko - FA Jablonec U17 2:0 (1:0)

Sestava FA Jablonec U17: Plíšek - Ondráček, Vrabec. Růta - Kostka, Qualizza (55.Čumpelík), Jodas (55.Rejnart), Hanč, Kuhn (46.Kaněra) - Velechovský, Pošmourný (46.Hataš)


Author Redakce
Sdílet článek