Article image

Mladší dorost odjel z Hradce bez bodů

Mladší dorost U17 FA Jablonec prohrál na hřišti FC Hradec Králové 1:2 (1:2). Skóre zápasu stanovil už první poločas, v jehož závěru jablonečtí zcela zbytečně inkasovali druhý gól.

Domácí Hradec šel brzy do vedení. V 6. minutě otevřel skóre zápasu Pavlík využitím přihrávky před branku z pravé strany. V 27. minutě zachraňoval Ondráček z brankové čáry odkopem míče na roh. Ve 29. minutě bylo srovnáno. Qualizza pronikl levou stranou do vápna, jeho střelu gólman domácích sice odrazil, ale na dorážku Velechovského už nestačil. Bohužel ve 44. minutě dali Pavlíkem domácí druhý gól, který využil chyby jabloneckých a obloukem poslal míč do sítě. Druhý poločas moc šancí na obou stranách nepřinesl. Za zmínku stojí ve 48. minutě Pavlíkova rána, která těsně přeletěla Plíškovu branku. V 76. minutě unikl Velechovský, ale jeho pokus domácí gólman odrazil na roh. Na druhé straně v 88. minutě uniklý Rychtář branku hostů přestřelil.

FC Hradec Králové - FA Jablonec U17 2:1 (2:1)

Sestava FA Jablonec U17: Plíšek - Ondráček (64.Vrabec), Kostka, Růta - Kuhn, Jodas. Hanč, Hataš, Kaněra (71.Rejnart) - Qualizza, Velechovský (79.Pošmourný)Branka FA Jablonec U17: 29.Velechovský


Author Redakce
Sdílet článek