Article image

Mladší dorost remizoval s celkem Viktorie Plzeň B 2:2

Mladší dorost U17 FA Jablonec remizoval s celkem Viktorie Plzeň B 2:2 (1:1), když nejprve dokázal skóre zápasu otočit ve svůj prospěch, ale o výhru nakonec přišel až v nastaveném čase.

Více než půlhodinu se hra odehrávala bez výraznějších šancí a možností ke skórování. Jednu ale měl ve 23. minutě Qualizza, ale jeho ránu brankář hostí odrazil nad branku. V 38. minutě předvedli plzeňští kombinační akci, na jejímž konci Lexa otevřel skóre zápasu. Jablonec dokázal srovnat gólem do šatny z kopačky Velechovského, který poslal míč po zemi přesně k levé tyči branky. Do vedení šel Jablonec v 69. minutě. Kuhn z pravé strany nacentroval míč k zadní tyči, kde Čumpelík zasunul míč do sítě. V 74. minutě vyrazil Kostka dopředu, našel nalevo Qualizzu, který pálil do levé tyče a odražený míč Velechovský poslal mimo. V 80. minutě Velechovského míč před branku z pravé strany našel Qualizzu, ale ten v souboji s gólmanem neuspěl. V 88. minutě Rejnartovu šanci opět brankář hostů zneškodnil. V úplném závěru zápasu Plzeň zvýšila tlak s cílem alespoň vyrovnat. V 89. minutě zahrávala zleva trestný kop a míč letící pod břevno Kuhn odklonil nad branku. Z následného rohového kopu plzeňský hráč mířil hlavou do břevna. V 92. minutě z dalšího rohového kopu zprava už hosté srovnali, když se skrumáže byl úspěšný Kamenský.

FA Jablonec U17 - Viktoria Plzeň B 2:2 (1:1)


Sestava FA Jablonec U17: Hnyk - Ondráček, Kostka, Růta - Kuhn, Jodas, Hanč, Qualizza (85.Rejnart), Hataš - Pošmourný (57.Čumpelík (70.Kaněra)), Velechovský

Branky FA Jablonec U17: 45.Velechovský, 69.Čumpelík


Author Redakce
Sdílet článek