Article image

Mladší dorost bodoval s Admirou Praha

Mladší dorost FA Jablonec U17 naplno bodoval v zápase s vrstevníky FK Admiry Praha po výhře 2:0 (0:0). Oba góly padly ve druhém poločase v rozmezí třech minut.

První poločas skončil bez branek, i když šance na obou stranách byly. V 16. minutě Velechovského přihrávku od levé brankové čáry Qualizza ve vápně namířil nad branku. V 25. minutě ze závaru před brankou hostí gól také nepadl. Ve 30. minutě nadějná střela Kostky skončila na břevně. Ve 33. minutě pálil hostující Žák, ale Hnyk byl na místě. Za pět minut Ondráčkův pokus z dálky branku minul. V 39. minutě po faulu Hnyka těsně před vápnem následný trestný kop odrazila zeď. A ve 42. minutě prudkou ránu Gracla Hnyk vyrazil. Ve 48. minutě Hnyk zneškodnil únik soupeře opět vyražením míče. V 53. minutě vypálil Kostka z pravého úhlu a před brankou si Hochmann srazil míč do vlastní sítě. V 55. minutě pro průniku Kuhna zleva do vápna pálil z otočky Velechovský a neuspěl. V 56. minutě vyšel Qualizza vítězně ze souboje, unikl a sám se před gólmanem nemýlil - 2:0. Admira šla v rozmezí od 65. minuty do tlaku, ale ani po sedmi minutách z něho nevytěžila nic. V 85. minutě mohl navýšit vedení Qualizza, ale brankář hostí byl proti. V 89. minutě po trestném kopu zleva hostů na zadní tyči Grof hlavou branku netrefil.

FA Jablonec U17 - FK Admira Praha 2:0 (0:0)

Sestava FA Jablonec U17: Hnyk - Ondráček, Mejsnar (66.Čech), Růta - Kostka, Qualizza (90.Kaněra), Hanč, Jodas, Kuhn (79.Hataš) - Velechovský (90.Pošmourný), Rejnart (46.Čumpelík)

Branky FA Jablonec U17: 53.Hochmann vlastní, 56.Qualizza


Author Redakce
Sdílet článek