Article image

Mladší dorost neudržel vedení a z Chrudimi odjel bez bodů

Mladší dorost FA Jablonec po vyhraném poločase vedení v zápase neudržel, když hned v úvodu druhého poločasu inkasoval vyrovnávací branku a po dalších šesti minutách domácí přidali druhou branku a vývoj zápasu tak otočili.

V prvním poločase vznikly na obou stranách slibné šance. Domácí Horký těsně minul a jablonecký Kuhn zase přestřeli. Brankář Plíšek zneškodnil střelu hlavou soupeře. Rána Dvořáka jabloneckou branku přeletěla a Khunovu střelu zase kryl domácí gólman. V 43. minutě Kostka vyrazil s míčem z vlastní poloviny a přes několik soupeřů se dostal na střed vápna a střelou do pravého růžku poslal jablonecké do vedení. Bohužel hned ve 47. minutě přišlo vyrovnání, když Kohout prudkou ranou poslal míč k levé tyči. V 51. minutě měl šanci uspět Kuhn, ale centr z trestného do branky nenamířil. V 53. minutě domácí vstřelili druhou branku a úspěšným střelcem byl opět Kohout. V 67. minutě Hančovu ránu z dálky zastavilo břevno a podobnou ránu vyslal z dálky Ondráček, ale ten branku minul. V 72. minutě další Hančův pokus domácí gólman lapil. V samotném závěru utkání domácí vyvinuli tlak na jabloneckou branku, z kterého měli tři šance ke skórovaní, ale jablonečtí je vždy dokázali zmařit.

MFK Chrudim - FA Jablonec U17 2:1 (0:1)

Sestava FA Jablonec U17: Plíšek - Ondráček, Mejsnar, Čech, Hataš (61.Hanč) - Kostka, Jodas (61.Pošmourný), Kaněra (61.Čumpelík), Kuhn - Velechovský (61.Vrabec), Qualizza (61.Rejnart)

Branka FA Jablonec U17: 43.Kostka




Author Redakce
Sdílet článek