Article image

Novým fyzioterapeutem je Marek Cón

V realizačním týmu FK Jablonec došlo ke změně na pozici fyzioterapeuta A týmu. Viktora Shejbala, který se profesně posunul výš na kliniku, nahrazuje rodák z Jablonecka Marek Cón.

Marek Cón se stává novým fyzioterapeutem A týmu FK Jablonec. Absolvent magisterského studia se ujal práce v klubu před derby proti Liberci. "Je to pro mě první meta ve sportovním prostředí. Dokončil jsem magisterské studium fyzioterapie a moji kariéru bych rád směřoval k práci se sportovci. Jsem vděčný za nabídku od Jablonce a rád bych systematicky pracoval s hráči Jablonce, což je navázáno na úzkou spolupráci s kondičním trenérem a celým realizačním týmem. Je důležité pracovat na tom, jak předcházet zraněním hráčů, tak se podílet na jejich návratu do tréninku a zápasů tak, aby mohli podávat co nejlepší výkony," říká nový fyzioterapeut Jablonce Marek Cón.

V mládeži působil v FK Jablonec, hrál fotbal také v rodné Zásadě a nyní hraje v Albrechticích v Jizerských horách. U týmu je zatím krátce, ale už se pomalu sžívá s hráči v kabině. "Hned při prvních seznámeních měli kolegové přehled o mé fotbalové kariéře, protože hraju okresní soutěž tady nedaleko od Jablonce. Takže už tam nějaké povědomí bylo. Samozřejmě, je to výhoda, že jsem z tohoto regionu, mám i k městu bližší vztah. Co se týče hráčů, tak se budeme postupně poznávat blíž, sedneme si a budeme moct pracovat," líčí své první dojmy z nového působiště Marek Cón.

Fyzioterapeut Viktor Shejbal nastoupil do Jablonce před třemi lety, byl u týmu v základní skupině Evropské konferenční ligy UEFA a pečoval vždy o naše hráče s maximálním úsilím a profesionálním přístupem. Nyní se Viktor Shejbal rozhodl posunout svou kariéru fyzioterapeuta na vyšší úroveň a Viktor Shejbal bude působit na nově vzniklé klinice v Praze na Libeňském ostrově. Viktorovi děkujeme za jeho služby pro FK Jablonec a přejeme jen to nejlepší v osobním i pracovním životě.



Author Redakce
Sdílet článek