Article image

Novým předsedou představenstva se stal Petr Flodrman

Na srpnové valné hromadě společnosti Fotbalový Klub Jablonec, a.s. byl na pozici předsedy představenstva zvolen Petr Flodrman, dlouholetý klubový funkcionář a bývalý hráč Jablonce.

Na srpnové valné hromadě společnosti Fotbalový Klub Jablonec, a.s. byl zvolen nový předseda představenstva společnosti. Stal se jím dlouholetý klubový funkcionář a bývalý hráč Jablonce Petr Flodrman, který tak nahradil pana Krufa, který z osobních důvodů pozici opustil. Plánovaná změna v obsazení této významné funkce byla realizována na valné hromadě společnosti konané dne 9.srpna 2023 a následně již byla zapsána soudem v obchodním rejstříku.

"Petr Flodrman, dlouholetý manažer společnosti, se stal předsedou představenstva, což jistě přispěje ke stabilizaci statutárních orgánů s ohledem na jeho loajalitu, odborné a praktické zkušenosti. Tato změna bude představovat také vyšší důvěryhodnost vzhledem k tomu, že Petr Flodrman je zcela bezúhonný člověk," komentuje obsazení nejvyšší statutární funkce společnosti místopředsedkyně představenstva Ing. Zdeňka Truhlářová.

Pro nového předsedu představenstva společnosti Fotbalový Klub Jablonec, a.s. Petra Flodrmana se nemění jeho pracovní náplň, kterou na klubové úrovni zastává. "Myslím si, že moje role v klubu se v zásadě moc nezmění. Zrušena byla pozice prokuristy, kterou jsem zastával, ale náplň mojí práce zůstává stejná," říká nový předseda představenstva FK Jablonec Petr Flodrman.

Dlouholetý klubový funkcionář Petr Flodrman nemá, stejně jako další lidé v klubu, příliš velkou radost z posledních dvou sezón, kterými si Jablonec prošel. A proto by byl rád, abychom se z těchto pásem v tabulce dostali brzy pryč. "Z úspěchů minulosti se nedá žít a ze statistik už vůbec ne. Rozhoduje současná výkonnost a síla týmu. Dlouhodobé vize se v našem případě odkládají do doby, kdy se nám podaří opustit v tabulce místa ohrožující naše setrvání v nejvyšší soutěži. Poslední dvě sezóny byly náporem na nervy všech kolem klubu, a tak bych byl rád, aby se to neopakovalo i letos," dodává Petr Flodrman.


Author Redakce
Sdílet článek