Article image

Mladší dorost podlehl Bohemians Praha

Mladší dorost U17 FA Jablonec podlehl ve středu vysoko celku Bohemians Praha 1:7 (0:3), když po vyrovnaném výkonu v první dvacetiminutovce pak nestačil účinně reagovat na rychlou a kombinační hru domácích. Vývoj zápasu jistě ovlivnila i neproměněná penalta jabloneckých v 15. minutě.

Na únik Klímy ve 13. minutě zlikvidovaný Hnykem zareagovali vzápětí hosté Qualizzou, jehož střelu po zemi domácí gólman chytil. V 15. minutě po faulu v jabloneckém vápně přišel pokutový kop, který však Kostka neproměnil, protože brankář mu střelu vystihl. To domácí povzbudilo a po jejich šancích a střele do tyče přišla první branka do jablonecké sítě ve 28. minutě z kopačky Klímy. V 32. minutě Hnyk ještě další Klímův pokus zachránil, ale v 35. minutě už ne - 2:0. Bohužel v 45. minutě přišel gól do "šatny", kdy po kombinační akci zakončoval Krivosheev. Tři minuty po obrátce završil svůj hatrik Klíma, a k němu přidal čtvrtý svůj úspěch v 56. minutě. Jedinou branku hostů dal v 59. minutě Čumpelík zblízka dorážkou z odraženého míče. Šestá a sedmá branka domácích padla v 64. resp. v 75. minutě obdobně střelami z větší vzdálenosti pod břevno. První dal Muller a druhou Chudinov. Malinko zmírnit nelichotivé skóre mohl v 85. minutě Qualizza, ale přestřelil.

FA Jablonec U17 - Bohemians Praha 1:7 (0:3)

Sestava FA Jablonec U17: Hnyk - Kostka, Mejsnar. Růta - Kuhn (53.Čech), Jodas (53.Kaněra), Hanč, Qualizza, Hataš (53.Čumpelík) - Velechovský (53.Rejnart), Pošmourný (53.Vrabec)

Branka FA Jablonec U17: 59.Čumpelík


Author Redakce
Sdílet článek